A treia simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2024, organizată de Inspectoratul Școlar Constanța. Vezi când are loc

Data publicării:
A treia simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2024, organizată de Inspectoratul Școlar Constanța. Vezi când are loc / FOTO: freepik.com@pressfoto
A treia simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2024, organizată de Inspectoratul Școlar Constanța. Vezi când are loc / FOTO: freepik.com@pressfoto

Elevii din Constanța vor susține, din nou, simularea examenelor naționale de Evaluare Națională și Bacalaureat, asta pentru că rezultatele la primul examen au fost dezastruoase.



Elevii din județul Constanța vor susține în perioada 8-12 aprilie a treia simulare a examenelor naționale de Evaluare Națională și Bacalaureat 2024, organizată de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța, potrivit unui comunicat de presă. Prima simulare județeană a avut loc în decembrie 2023 și a doua în ianuarie 2024.

„Eficiența acestor simulări județene este probată prin rezultatele obținute la nivelul județului în cadrul simulărilor naționale din acest an școlar, rezultate situate peste media națională. Totodată, simulările județene reprezintă o modalitate adecvată de evaluare a rezultatelor activităților remediale organizate în ultima perioadă la nivelul fiecărei unități de învățământ”, se precizează în comunicat, potrivit Edupedu.ro.

O nouă simulare pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 202 va fi organizată și de Inspectoratul Școlar Iași în perioada 17-19 aprilie. Directorii de școli decid înscrierea la simulare.

Citește și „Tot mai mulți părinți apelează la meditații pentru copiii lor. Secretarul de stat în Ministerul Educației Florian Lixandru: „Eu consider că sunt o modă”

Decizia repetării simulării examenelor naționale vine după ce rezultatele obținute la simulările de curând au fost foarte slabe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel