„Bijuterii” de nume de fete rare, date la mai puțin de 10 copii: Un expert în nume pentru bebeluși a făcut o listă de 10 prenume uimitoare

Data publicării:
„Bijuterii” de nume de fete rare, date la mai puțin de 10 copii: Un expert în nume pentru bebeluși a făcut o listă de 10 prenume uimitoare / FOTO: freepik.com @zaffirogiulia11
„Bijuterii” de nume de fete rare, date la mai puțin de 10 copii: Un expert în nume pentru bebeluși a făcut o listă de 10 prenume uimitoare / FOTO: freepik.com @zaffirogiulia11

Te-ai gândit vreodată la alegerea unui nume atât de rar pentru fetița ta? Posibilitățile par a fi nelimitate în căutarea numelui perfect pentru micuța ta.



Într-o lume plină de copii cu nume comune, poate vrei să ieși puțin în evidență, să cauți ceva mai special, poate chiar un nume creativ care să aducă o notă distinctă.

Dacă ești în căutarea unor nume deosebit de rare pentru fetița ta, un consultant în domeniul numelui a pus la dispoziție o listă cu cele mai rare nume date la mai puțin de zece bebeluși în SUA în 2022. Stephanie Lynn Coffield, cunoscută sub numele de „Names With Steph” pe TikTok, a dezvăluit că aceste nume sunt cu adevărat remarcabile, deoarece intră pe listă doar dacă au fost date la cel puțin cinci bebeluși. Astfel, aventura în alegerea numelui perfect pentru copila ta poate începe cu aceste sugestii unice.

Citește și Numele cu cel mai frumos sens din lume, potrivit AI-ului ChatGPT. Este de fată!

10 nume de fetițe rare

2. „Bijuterii... (bijuterii-de-nume-de-fete-rare--date-la-mai-putin-de-10-copii-un-expert-in-nume-pentru-bebelusi-a-facut-o-lista-de-10-prenume-uimitoare-2_40499900.jpg)

SURSA FOTO: freepik.com @stockgiu

Consultantul în nume a început cu Andrina, un nume dat la doar nouă fetițe anul trecut. Acest nume, o variație a lui „Andrew”, a fost descris ca având „un sunet atât de familiar”.

Pe locul doi în lista ei se afla Bettina, oferit doar la șapte fetițe, pe care l-a caracterizat drept un derivat „fantastic” al numelui Elizabeth.

Apoi, nouă fetițe au primit numele Connor în 2022, urmând tendința pentru nume care sună mai masculin pentru fete, asemenea lui James și Logan. La fel de rar s-a dovedit a fi și numele Mayer, acordat doar la cinci fetițe anul trecut.

Steph a adus în discuție un nume special pentru fanii Taylor Swift - Eralyn, un nume dat la doar cinci fetițe în 2022. A spus că ar fi alegerea perfectă pentru cei care au urmat turneul Eras al cântăreței, exclamând cu entuziasm: „Ce frumos este asta!”

Într-o notă neașteptată, a menționat că numele Loreen a fost dat doar la opt fetițe și l-a descris drept modalitatea perfectă de a onora o Lauren din viața ta dacă dorești ceva diferit. Numele Ebby, acordat la șase fetițe, a fost asemănat cu numele „Abby”.

O altă bijuterie rară, Opaline, a fost dăruită la cinci fetițe din America anul trecut. „Cred că este o interpretare grozavă a lui Opal, ar putea folosi Opal ca poreclă”, a sugerat ea. Și, surprinzător, șase fetițe au primit numele Vanelope, deși sună asemănător cu personajul din „Wreck-It Ralph”, acest nume a fost etichetat ca „superb”.

Șapte fetițe au fost numite Zeila, pe care Steph l-a descris ca fiind un „nume de loc african”, făcând referire în mod specific la un oraș antic din Somaliland. A adăugat: „Cred că aceasta este o alternativă fantastică cu litera 'Z' la numele mai obișnuite, precum Zayla”

Vezi și 10 nume scurte de fete pe care le vei adora: Au o aură de eleganță și originalitate. Vezi lista specială!

Reacțiile oamenilor

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară și au lăsat comentarii exprimându-și opiniile despre aceste nume rare - păreri diverse, de la entuziasm la rezerve. Una dintre persoane a fost surprinsă de cât de rare sunt aceste nume și a afirmat că „acestea nu sunt chiar așa de comune”.

Un alt internaut a venit cu o explicație interesantă pentru numele Connor, menționând că provine din romanul „Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo” scris de Taylor Jenkins Reid. „Ea și-a numit fetița Connor. Cartea a fost în tendință anul trecut”, a adăugat el, subliniind conexiunea dintre literatură și nume.

În contrast, un alt internaut nu părea să fie la fel de entuziasmat de aceste nume rare și a sugerat în glumă: „Să păstrăm aceste nume sub zece, bine?” Cu siguranță, opiniile sunt variate când vine vorba de alegerea numelor pentru copii.

Citește și 10 nume scurte de băieți, originale și pline de farmec, pe care le vei adora. Vezi lista specială!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel