„Coșmarul oricărui părinte”. Băiețel de 7 ani, erou pentru frățiorul lui de 3 ani: Cu un curaj uluitor a intervenit rapid

Data publicării:
„Cel mai mare coșmar al oricărui părinte”. Băiețel de 7 ani, EROU pentru frățiorul lui de 3 ani Cu un curaj uluitor a intervenit rapid. FOTO: freepik.com @ArtesiaID
„Cel mai mare coșmar al oricărui părinte”. Băiețel de 7 ani, EROU pentru frățiorul lui de 3 ani Cu un curaj uluitor a intervenit rapid. FOTO: freepik.com @ArtesiaID

Un bărbat a fost condamnat la închisoare în Marea Britanie după ce a încercat să răpească un copil în vârstă de doar 3 ani dintr-un magazin din orașul Heywood.



Incidentul, care a avut loc în luna iulie a anului trecut, a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului și a șocat comunitatea locală.

Individul în cauză, identificat ca fiind Sergejus Paskevicius, în vârstă de 60 de ani, a fost reținut și acuzat de răpirea minorului. Imaginile video arată cum acesta a pătruns în zona de ambalare a magazinului și a încercat să se apropie de copilul nevinovat. Mama disperată a copilului a descris acest moment ca fiind „cel mai mare coșmar al oricărui părinte”.

Norocul a fost de partea copilului, deoarece fratele său mai mare, în vârstă de 7 ani, a asistat la întreaga scenă și a intervenit rapid. Cu un curaj uluitor, fratele mai mare a apucat de piciorul copilului și l-a smuls din mâinile bărbatului, salvându-l astfel de un destin teribil.

Citește și „Nu mai vrem la mami!” Doi frățiori au mâncat pământ pentru a-și potoli foamea: Drama lui Petru și Pavel, găsiți abandonați, în Italia / FOTO

Mama copiilor a fost profund afectată de incident

Mama copiilor a fost profund afectată de incident și a mărturisit că, din acel moment, fiul ei nu a mai putut merge în parc, la circ sau în magazine fără să simtă teama și neliniștea. Acest episod a lăsat o amprentă puternică asupra familiei și a demonstrat încă o dată importanța vigilenței și a comunității în protejarea copiilor de astfel de pericole.

Inițial, Sergejus Paskevicius a recunoscut acuzațiile de răpire, dar ulterior s-a răzgândit. Cu toate acestea, instanța l-a găsit vinovat și l-a condamnat la o pedeapsă de trei ani și două luni de închisoare, subliniind gravitatea faptei sale și necesitatea de a proteja copiii de astfel de infractori. Sentința reprezintă un avertisment clar pentru cei care ar putea să încerce să pună în pericol siguranța copiilor în viitor.

Vezi și Micuțul Alex a trecut prin 3 ani de dureri. Mama a căutat răspunsuri la 17 medici, dar a găsit diagnosticul pe ChatGPT: „Nimeni nu a văzut asta!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: copil marea britanie rapire




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel