„Cu ce ​​și-au hrănit părinții copiii în anii '90?” O întrebare virală a generat răspunsuri pline de lecții: „Trecea săptămâna fără să mănânc un fruct sau o legumă”

Data actualizării: | Data publicării:
„Cu ce ​​și-au hrănit părinții copiii în anii '90?” O întrebare virală a generat răspunsuri pline de lecții: „Trecea săptămâna fără să mănânc un fruct sau o legumă” / FOTO: freepik.com @EyeEm
„Cu ce ​​și-au hrănit părinții copiii în anii '90?” O întrebare virală a generat răspunsuri pline de lecții: „Trecea săptămâna fără să mănânc un fruct sau o legumă” / FOTO: freepik.com @EyeEm

Pe Reddit, o postare despre mâncare intitulată „Ce aveau în minte părinții anilor '90?!” a generat o serie de răspunsuri pline de lecții interesante. 



Întrebarea „Cu ce își hrăneau părinții copiii în anii '90?” a stârnit curiozitate și a atras numeroase comentarii, fiecare la fel de relevant ca și celălalt.

Un utilizator, devenit acum părinte, s-a întrebat cum a reușit să supraviețuiască o săptămână întreagă „fără să mănânce un singur fruct sau legumă”.

„Mă gândesc adesea la accentul pus pe alimentația copiilor astăzi și reflectez asupra propriei mele copilării din anii '90”, a scris el.

„Părinții mei nu aveau mulți bani, așa că poate nu toți aveau aceeași experiență, dar îmi amintesc o săptămână întreagă fără să mănânc un singur fruct sau legumă! Aveam cartofi prăjiți sau la cuptor, fripturi reîncălzite la microunde, piure de cartofi, hot-doguri, șuncă și brânză. Dacă aveam noroc, la cantină primeam o cutie de porumb sau fasole verde.”

Citește și „Parentingul modern m-a obosit. O să le ofer copiilor mei o vară ca în anii '80: zile simple, nesupravegheate, neprogramate”

„Odată am gustat pepene verde, o amintire incredibilă”

Această postare a generat un număr mare de reacții, toată lumea împărtășindu-și amintirile.

De exemplu, un utilizator s-a regăsit în povestea autorului și a scris: „Nu am avut legume până când am devenit adult și am părăsit casa părinților mei. Uneori aveam conserve de legume”

Un alt utilizator a împărtășit o poveste similară: „Am băut apă doar când mă simțeam ca și cum aș muri de căldură.”

Tu ce amintiri ai despre mesele din copilărie?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel