Cum să organizezi o petrecere de Revelion pentru copii

Data publicării:
Fotografie de la Ivan Samkov/ Pexels
Fotografie de la Ivan Samkov/ Pexels

Cine a spus că Revelionul este o petrecere pentru adulți? Iată câteva idei despre cum să organizezi o petrecere de Revelion pentru copii.



Copiii văd pregătirile pentru Revelion, își dau seama că în jurul lor se organizează o petrecere și evident că nu vor să fie lăsați deoparte.

De ce să nu organizezi o petrecere de Revelion doar pentru copii? Dacă reușim să o organizăm astfel încât să se termine la ora obișnuită de culcare, copiii vor fi fericiți, iar adulții se vor putea dedica sărbătorilor cu toată seninătatea de a-și fi bucurat copiii și mai ales de a-i fi pus pat. 

Am căutat câteva idei pentru a face o petrecere de Anul Nou specială pentru copii.

Deplasați acționarea ceasului înainte

Mulți dintre copii probabil că nu știu încă să spună ora, dar s-ar putea să știe că atunci când ceasul bate miezul nopții este punctul culminant al petrecerii. Alege un ceas de perete suficient de mare, decorează-l într-un mod care să le atragă atenția și mișcă acele înainte. Miezul nopții va bate la ora 21:00, exact când este timpul să mergem la culcare.

Pregătește accesoriile

Dincolo de de baloane și confetti copiilor le place să se machieze și să se mascheze: poate un fluture pe față, frumos desenat sau un tatuaj special pentru ocazie? Pregătește machiaje pentru copii dar asigură-te ca sunt potrivite pentru pielea lor.

Haine cochete și elegante

Să te îmbraci este o activitate pe care o poți sugera în timp ce așteaptă ora cinei. Veți avea nevoie de costume cu paiete, cravate și pălării de tot felul. Dacă aveți peruci colorate și mai bine. O alternativă de tip „do-it-yourself”? Ia niște ziare vechi, foarfece și un capsator: eliberează-ți imaginația și creează fuste cu volan, mantii și pălării retro.

2. -imagine fara descriere- (pexels-samaraagenstvo-feeria-2399097_64164400.jpg)

Sursa foto: Pexels/samaraagenstvo-feeria

Cocktailurile și gustările?

Gustările le veți alege în funcție de preferințele celor mici. Poate pizza, hamburgher sau sandviș-uri. Cât despre băuturi? Ca cele ale adulților! Cel puțin la culoare. Va fi o revoltă de băuturi cu bule servite cu o umbrelă și căpșuni sau lapte în pahare colorate.

Hai să dansăm!

Ce petrecere ar fi fără muzică? Asigură-te că ai un play list cu muzică distractivă pentru copii și caută și niște jocuri de societate care să meargă mănușă cu muzica.

Fotografie?

Da, dar pe platou! Configurați un colț al camerei pentru a face din el un set fotografic. Poți adăuga câteva accesorii precum eșarfe sau umbrele pentru a face fotografii cu stil sau poți opta pentru o variantă Hollywood-iană cu un afiș asemănător celor pentru vedete.

După cum ați văzut, Revelionul 2024 poate fi un moment de neuitat și pentru copii dacă doriți să le organizați o petrecere specială, doar pentru ei.

Citește și:

Revelion cu copii: ce este cel mai bine de făcut în funcție de vârsta lor

Se apropie sărbătorile de Crăciun și la fel și sărbătorile de sfârșit de an și începutul celui nou. O perioadă fericită, în care suntem cu toții mai buni, toți mai plini de daruri și poate chiar de bune intenții pentru anul care vine.

Este primul Revelion cu copilul tău? Cel mic are propriile timpuri și rutine și dacă nu vrei să riști să te stresezi pentru că nu poate dormi sau devine nervos din cauza zgomotului, mai bine să rămâi acasă într-un mediu familiar în care să fie liniștit.

Câteva idei pentru Revelion cu nou-născuți:

- organizează o cină la tine acasă invitând rude sau prieteni: în felul acesta poți să organizezi o cină și în același timp să fii alături de el, să-i pregătești mâncarea, să-l lași să se joace cu prietenii sau bunicii (astfel va simți și el atmosfera celui petrecere) și apoi pune-l în pat când este obosit;

- un tete-a-tete cu partenerul tău: micuțul va dormi și se va juca puțin, după care te poți bucura de o seară romantică la lumina lumânărilor;

- o cină la un prieten: dacă nu ai posibilitatea să organizezi o cină la tine acasă, idealul este să mergi la prieteni sau la părinți. Ia cu tine căruciorul și tot ce îți trebuie pentru noapte (pijamale, scutec, mâncare pentru bebeluși și lapte)... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Divertisment





DC Media Group Audience
pixel