Despre copiii curajoși. ASTA trebuie să învățăm! Răzvan Vasile: „Acești părinți îl rup pe copil efectiv”

Data publicării:
Despre copiii curajoși. ASTA trebuie să învățăm! Răzvan Vasile „Acești părinți îl rup pe copil efectiv” / FOTO: freepik.com@rawpixel.com
Despre copiii curajoși. ASTA trebuie să învățăm! Răzvan Vasile „Acești părinți îl rup pe copil efectiv” / FOTO: freepik.com@rawpixel.com

Răzvan Vasile a fost invitatul lui Marius Gheorghiu în cadrul unui podcast.Subiectul dezbătut de cei doi a fost legat de copiii curajoși, Răzvan Vasile subliniind ideea că părinții au un rol extrem de important în acest sens.

„Asta trebuie să învățăm copiii: aveți curaj experimentați? Validați-vă voi pe voi, căutați puterea și potențialul înăuntrul vostru.

Deci conexiunea cu tine, cu sinele, cu Dumnezeu, cu succesul, cu ce vrei tu, pornește din aceste emoții pozitive, pornește de la curaj. Și mai pornește de undeva: din stima de sine.

Acești părinți care acasă nu au stabilitate, nu se ocupă de educația copilului, care nu-l înțeleg, care calling names cum se spune, acești părinți îl rup pe copil efectiv, îl bagă în aceste emoții de jos”, a explicat Răzvan Vasile, în cadrul podcastului Celebru și Părinte.

Există diferite moduri de a da dovadă de curaj și nu toate implică ținerea în brațe a unei creaturi exotice.

În timp ce unii copii sunt curajoși punând întrebări în clasă, alți copii sunt curajoși plimbându-se prin cartier în căutarea cuiva cu care să se joace. Însă, în general, un copil curajos vine dintr-un mediu sănătos.

Cine este Răzvan Vasile

Din anul 1994, Răzvan Vasile este creditat ca pionier al primelor startup-uri software românești, în special în domeniile software-ului de management de tip ERP, CRM, BI și HR.

La doar 20 de ani, raporta situația liderului mondial în construcții, de la acea vreme, direct la Bursa din New York, cu ajutorul soluțiilor IT dezvoltate de compania sa.

Ulterior, a fost implicat în dezvoltarea de soluții specifice de raportare către Fondul Monetar Internațional și în strategii de structurare a unor sisteme naționale fiscale și de colectare de taxe.

În materie de coaching, sunt peste 16 ani de când, intensiv și voluntar, Răzvan Vasile se ocupă de copii și adolescenți ca mentor și life coach.

Acesta spunea că „este nevoie de o educație de înaltă calitate pentru toți copiii, care să îi învețe cum să gândească pozitiv, cum să își stabilească obiectivele, cum să își urmeze pasiunile și cum să își atingă potențialul maxim”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Parenting
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel