„Este ora 18:00 și acest copil nu a mâncat nimic”. Un băiețel, cu lacrimi în ochi și cu stomacul gol, rupe inimile a sute de români: „Treziți-vă, oameni buni!” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
„Este ora 18:00 și acest copil nu a mâncat nimic”. Un băiețel cu lacrimi în ochi și cu stomacul gol, rupe inimile a sute de români: „Treziți-vă, oameni buni!” / FOTO: captură video Instagram @asociatiamgm
„Este ora 18:00 și acest copil nu a mâncat nimic”. Un băiețel cu lacrimi în ochi și cu stomacul gol, rupe inimile a sute de români: „Treziți-vă, oameni buni!” / FOTO: captură video Instagram @asociatiamgm

Un băiețel cu lacrimi în ochi și cu stomacul gol, rupe inimile a sute de români în bucăți. Era ora 6 seara, iar micuțul nu mâncase nimic întreaga zi.Ce greu trebuie să fie să fii copil și să simți foamea cum îți roade stomacul, fără să poți face nimic pentru a o alina. Un video viral a stârnit lacrimi printre români. Imaginile au fost publicate de Asociația MGM (Misionând Generația de Mâine), o Organizație Non Profit ce are la baza proiectelor sale motto-ul: „Din Dragoste pentru OAMENI!”

Cel mai probabil videoclipul a fost un imbold pentru mulți români. Cumva ne-a trezit conștiința și ne-a amintit că în spatele fiecărei persoane există o poveste, uneori plină de nevoi și suferințe ascunse. Dar și mai important, ne-a amintit că putem face ceva în legătură cu asta.

Acel băiețel flămând, cu lacrimi în ochi, ne amintește că avem puterea de a schimba lumea în jurul nostru cu doar un gest mic de compasiune.

„E ora 6 aproape și nu ai mâncat nimic?”

„Cum e cu mâncarea la voi acasă? E ușor? E greu? Îi e ușor mamei să vă pună mâncare?”

„Greu...”

„Ce ai mâncat azi?”

„Nimic...”

„E ora 6 aproape și nu ai mâncat nimic?”

„Nu...”

„De ce? Nu a fost nimic de mâncare?”

„Nu...”

„Ești obișnuit așa?”

„Da.”

„Mamei i-ai cerut de mâncare?”

„Da.”

„Și ce a spus mama?”

„Că n-are...”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asociația MGM (@asociatiamgm)

„Mi-au dat lacrimile efectiv! Am rămas fără cuvinte și am înghițit în sec!”

Românii au reacționat la acest video tulburător.

„Ai grijă de copiii aceștia Doamne! Dumnezeu să ne binecuvânteze și ne ierte!”

„Și te gândești ca noi avem atâtea mofturi, fără să ne gândim la astfel de cazuri. Când unii nici nu au o bucată de pâine, iar noi ne plângem că nu avem nu știu ce, dar de fapt avem de toate.”

„Mi-au dat lacrimile efectiv! Am rămas fără cuvinte și am înghițit în sec!”

„Ce suflețel de copil minunat! Cu toate că nu are mâncare și e flămând, le tot zâmbește.”

„Asta e România în care trăim!”

„Sufletul din mine mi se rupe când văd aceste situații critice.”

„Copiii aceștia nu au nicio vină! Nu au cerut ei să vină pe lume. Treziți-vă, oameni buni, și fiți mai responsabili cu copiii acestor vremuri!”

„Of, scumpule, ce tristețe în ochișorii tăi!”

„Exemplu pentru mulți copii nemulțumiți!”

„Doamne, când vad așa mă pufnește plânsul!”

„Mi se rupe sufletul! Sunt lecții de viață! Nu-I vede nimeni...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel