Fetiță de 11 ani, diagnosticată GREȘIT de 30 de ori

Data publicării:
Fetiță de 11 ani, diagnosticată GREȘIT de 30 de ori / FOTO: freepik.com@DC Studio
Fetiță de 11 ani, diagnosticată GREȘIT de 30 de ori / FOTO: freepik.com@DC Studio

Tia Gordon a ajuns să fie internată de urgență în spital, în ciuda vizitelor anterioare la medici. Mama ei, Imogen Darby, o farmacistă, a declarat că Tia și-a schimbat de patru ori rețeta pentru ochelari înainte de a i se descoperi tumora.O fetiță de 11 ani diagnosticată greșit cu boli și migrene a fost consultată de medici de 30 de ori înainte de a i se spune devastatoarea cauză a durerilor de cap și a grețurilor. La nenumăratele controale, copila a primit paracetamol și i s-a recomandat să bea apă.

Tia Gordon a ajuns să fie internată de urgență în spital, în ciuda vizitelor anterioare la medici. Mama ei, Imogen Darby, o farmacistă, a declarat că Tia și-a schimbat de patru ori rețeta pentru ochelari înainte de a i se descoperi tumora.

Fetița a fost văzută de 30 de ori de medici în trei ani înainte de a fi diagnosticată cu tumoare pe creier.

Imogen Darby a observat pentru prima dată simptomele fiicei sale Tia în timpul pandemiei, în martie 2020, când aceasta a început să se simtă rău.

I s-a spus că fetița suferea de migrene și de probleme la stomac înainte de a fi internată de urgență în spital, când starea ei a început să îi afecteze echilibrul și capacitatea de a merge.

„Mi s-a spus că Tia avea probleme cu stomacul și migrene. Primul lucru care mi s-a spus, pentru că era vară, a fost că trebuie doar să bea mai multă apă”, declară mama, potrivit DailyMail, citat de monitorulcj.

„După probabil un an, a fost diagnosticată cu migrene și i-au dat paracetamol pentru asta”.

Tia a avut apoi noi simptome, inclusiv o rigiditate a gâtului, despre care medicii au susținut că vine din felul în care dormea și au trimis-o la un fizioterapeut, scrie Daily Mail.

În adâncul sufletului ei, însă, mama simțea că ceva nu era în regulă cu modul în care Tia își ținea gâtul. 

Din acel moment, Tia a fost bolnavă în majoritatea dimineților și a vomitat în fiecare zi între noiembrie 2023 și ianuarie 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri

DC Media Group Audience
pixel