Marius Moga, despre ce ar trebui să le transmitem copiilor: „Nu e despre ce îți dă viața, e despre cum te uiți tu la ce îți dă viața”

Data publicării:
Marius Moga, despre ce ar trebui să le transmitem copiilor „Nu e despre ce îți dă viața, e despre cum te uiți tu la ce îți dă viața” / FOTO: freepik.com
Marius Moga, despre ce ar trebui să le transmitem copiilor „Nu e despre ce îți dă viața, e despre cum te uiți tu la ce îți dă viața” / FOTO: freepik.com

Recent, Marius Moga a fost invitatul lui Marius Gheorghiu în cadrul podcastului „Celebru și Părinte”.Artistul Marius Moga este de părere că în școli ar trebui să se predea lecția despre stoicism.

„Am putea, ca și părinți, pentru că nu se predă în sistemul de educație, ideea de stoicism, nu e despre ce îți dă viața, este despre cum te uiți tu la ce îți dă viața”, a spus Marius Moga în cadrul podcastului.

De asemenea, acesta a vorbit și despre importanța lui Dumnezeu în viețile noastre și ale copiilor.

„E partea spirituală de care vorbeam, de care aveam nevoie, nu pot fi doar lucrurile acestea materiale, de care ne lovim.

Observi în tot, și când te duci în natură și vezi cum sunt orânduite, plantele, copacii, toate formele de relief, toate au o normă, nu simetrică cum încercăm noi să facem casele dreptunghiulare și mașinile dreptunghiulare și, deci, nu sunt pe linii drepte.

Sunt pe linii total aleatorii și totuși există o frumusețe pe care o apreciem mai mult decât la blocuri”, a mai spus Marius Moga, la podcastul Celebru și Părinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Parenting

DC Media Group Audience
pixel