Mierla care imită perfect sirena autospecialei de poliţie

Data publicării:
Mierla care imită perfect sirena autospecialei de poliţie / FOTO: freepik.com@wirestock
Mierla care imită perfect sirena autospecialei de poliţie / FOTO: freepik.com@wirestock

O mierlă din Marea Britanie a reușit să imite perfect sirenele autospecialelorO pasăre care și-a construit cuib în curtea unui sediu de poliție din Marea Britanie a provocat confuzie printre ofițeri după ce a început să imite perfect sirenele autospecialelor. Interpretarea precisă a mierlei a dus la crezul că vehiculele au întâmpinat defecțiuni. Însă, după investigații, s-a descoperit că adevăratul autor se afla într-un copac din apropiere.

Imaginile au stârnit amuzamentul internauților, care au sugerat că pasărea ar putea face parte dintr-o "ramură specială" sau din "echipa zburătoare" a poliției britanice. Experții în fauna sălbatică au explicat că mierla mascul făcea acest zgomot pentru a atrage o parteneră., potrivit ObservatorNews.

„De la atelierele noastre care testează melodia în două tonuri până la ofițerii care se desfășoară la locuri de muncă, această micuță pasăre a fost așezată observând cu răbdare zgomotul pentru a-l recrea!”, au postat cei de la postul de poliție Thames Valley Police.

Vezi video AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel