Mierla care imită perfect sirena autospecialei de poliţie

Data publicării:
Mierla care imită perfect sirena autospecialei de poliţie / FOTO: freepik.com@wirestock
Mierla care imită perfect sirena autospecialei de poliţie / FOTO: freepik.com@wirestock

O mierlă din Marea Britanie a reușit să imite perfect sirenele autospecialelor



O pasăre care și-a construit cuib în curtea unui sediu de poliție din Marea Britanie a provocat confuzie printre ofițeri după ce a început să imite perfect sirenele autospecialelor. Interpretarea precisă a mierlei a dus la crezul că vehiculele au întâmpinat defecțiuni. Însă, după investigații, s-a descoperit că adevăratul autor se afla într-un copac din apropiere.

Imaginile au stârnit amuzamentul internauților, care au sugerat că pasărea ar putea face parte dintr-o "ramură specială" sau din "echipa zburătoare" a poliției britanice. Experții în fauna sălbatică au explicat că mierla mascul făcea acest zgomot pentru a atrage o parteneră., potrivit ObservatorNews.

„De la atelierele noastre care testează melodia în două tonuri până la ofițerii care se desfășoară la locuri de muncă, această micuță pasăre a fost așezată observând cu răbdare zgomotul pentru a-l recrea!”, au postat cei de la postul de poliție Thames Valley Police.

Vezi video AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel