Nehotărât cu privire la numele viitorului tău copil? Un ”Baby Namer” te poate ajuta: 30 de mii de dolari sunt de ajuns

Data publicării:
Fotografie de la Amina Filkins/ Pexels
Fotografie de la Amina Filkins/ Pexels

Ești nehotărât cu privire la numele bebelușului? Ai putea apela la un Baby Namer. De exemplu, în SUA, există o persoană care oferă serviciile de „Baby Namer” iar costul consultațiilor acestuia poate ajunge până la 30 mii de dolari.



Dedicată părinților indeciși, s-a născut profesia de „Numitor de bebeluși”. O tânără americană, Taylor A. Humphrey, a reușit să-și pună în valoare talentul de a alege nume și a făcut o afacere din asta. Părinții indeciși pot plăti până la 10 mii de dolari pentru a-i încredința o consultație ad-hoc și a găsi cel mai potrivit nume pe care să-l dea bebelușului.

Absolventă a Universității din New York, tânăra de 34 de ani a ajutat să numească zeci de copii contra unui onorariu destul de mare.

Lista de prețuri, până la 30 de mii de dolari

Taylor Humphrey împărtășește liste cu prenume cu cei 70 de mii de urmăritori. Cu o gamă de prețuri cuprinsă între 1.500 și 30 de mii de dolari, incluzând și consultații, videoclipuri și cărți care spun povestea numelui dat copilului, precum și sprijin în timpul sarcinii și postpartum.

Cei care vor să aleagă doar un nume, fără a beneficia de alte consultații, procedura și costurile sunt mai simple: vor trimite o listă cu 15 nume eligibile și câteva sugestii despre preferințele lor. Pentru acest serviciu, aceștia vor plăti dor 350 de dolari.

Unele cupluri, poate cu al treilea sau al patrulea copil, realizează că „au rămas fără nume” și au nevoie de ajutor creativ, iar aici intervine Taylor. 

„Alegerile noastre, chiar și numele pe care le alegem pentru copiii noștri, au o semnificație cosmică”, este motto-ul lui Humphrey. "Oamenii mici pe care îi creăm, felul în care îi creștem și îi modelăm, este cadoul pe care îl facem viitorului. Ce alegi să naști? Ce moștenire le oferi urmașilor noștri?", scrie ea pe site-ul său.

"În epoca actuală a rețelelor sociale, unicitatea este cheia", subliniază influencerul. "Numele tău este destinul tău. Este identitatea ta. Este marca ta. Este prima impresie pe care o vor avea oamenii despre tine. Cred că părinții sunt în sfârșit recunoașterea că alegerea numelui poate dicta cu adevărat cursul vieții copilului lor.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Taylor A. Humphrey (@whatsinababyname)

Cum s-a născut profesia de „Numitor de bebeluși”

Cariera întreprinzătoarei americane datează din 2015, când Taylor A. Humphrey și-a creat contul de Instagram „What’s in a Baby Name”.

„Căutam doar o modalitate de a-mi împărtăși dragostea pentru numele copiilor”, a spus Taylor care și-a văzut rapid contul transformându-se într-o mină de aur.

Când vine vorba de găsirea numelui perfect, Taylor spune că crede că toți părinții „știu deja” ce să aleagă, dar uneori au nevoie doar de puțin ajutor.

„Munca mea este profundă și bogată în nuanțe”, a asigurat americanca de 34 de ani, intrând în mai multe detalii despre activitatea ei. ”Sarcina mea este să ofer sprijin spiritual, emoțional și fizic clienților mei, în timp ce sunt pe cale să devină părinți. Ofer expertiză în denumire, dar mă concentrez și pe sprijinirea viitoarei mame pentru a o aduce înapoi la locul ei interior de înțelepciune și intuiție. Mi-am construit afacerea pe premisa că părinții știu deja răspunsul corect; uneori au nevoie doar de puțină îndrumare pentru a-și aminti și a accesa cunoștințele care există deja în ei.”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Taylor A. Humphrey (@whatsinababyname)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden
Tagurile articolului: baby namer influencer nume nume bebelusi





DC Media Group Audience
pixel