Părintele Necula spune care este „cel mai dificil examen” în viața părinților: „Atenție!”

Data publicării:
Părintele Necula, rugăminte pentru toți părinții: „Nu le mai cereți carnetul de note! Terminați cu stresul!” / FOTO: captură video YouTube @ Dragotesc Ionut
Părintele Necula, rugăminte pentru toți părinții: „Nu le mai cereți carnetul de note! Terminați cu stresul!” / FOTO: captură video YouTube @ Dragotesc Ionut

Viața este adesea plină de lecții importante, iar Preotul Constantin Necula ne amintește de una dintre cele mai semnificative: să suporți privirea copiilor tăi când nu ai ce le pune pe masă este, poate, cel mai dificil examen în viață.



Când ne confruntăm cu momente de greutate, copiii noștri pot fi cei care ne aduc confort și înțelegere. Ei nu văd doar golul din farfurie, ci simt nădejdea pe care le-o oferim. Ei ne înțeleg și ne susțin, spunându-ne că suntem cei mai importanți pentru că le dăm speranță că mâine va fi mai bine. Aceste cuvinte simple pot fi un adevărat balsam pentru suflet și o amintire a faptului că dragostea și unitatea familială contează mai mult decât bogățiile materiale.

„Se spune că cel mai dificil examen în viață este să suporți privirea copiilor tăi când nu ai ce le pune pe masă. Dar ce binecuvântare este când suporți privirea, ei te înțeleg, te îmbrățișează și-ți spun: `tată, tu ești cel mai important la masa asta pentru că ne-ai dat nădejdea că mâine va fi mai bine`.

Poporul român care a mâncat cartofi fierți ani de zile a ajuns acum să aibă herpes de la rucola. Atenție! Noi săraci am mai fost și nu ne era rău. Acum, de când suntem bogați ne-am tâmpit cu totul de cap”, a spus preotul Constantin Necula. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: constantin necula copii parinti preot





DC Media Group Audience
pixel