Profesoara de română, în stare de ebrietate la liceu: A căzut peste mașinile parcate în fața instituției

Data publicării:
Profesoara de română, în stare de ebrietate la liceu: A căzut peste mașinile parcate în fața instituției / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @YuriArcursPeopleimages
Profesoara de română, în stare de ebrietate la liceu: A căzut peste mașinile parcate în fața instituției / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @YuriArcursPeopleimages

Într-un episodiu uluitor, un liceu din Constanța a fost martor la o situație cu totul ieșită din comun. O profesoară de română s-a prezentat la școală într-o stare de ebrietate extremă, stârnind reacții de șoc și îngrijorare în rândul colegilor și al personalului școlar.Femeia, abia ținându-se pe picioare, a încercat să urce treptele de la intrarea profesorilor, dar a avut parte de un incident stânjenitor. Neputând să-și păstreze echilibrul, a căzut peste niște mașini parcate în fața școlii, atrăgând atenția tuturor privitorilor.

Evenimentul a generat discuții în rândul comunității școlare și a ridicat întrebări cu privire la responsabilitatea și conduita cadrelor didactice. Părinții și elevii își exprimă îngrijorarea cu privire la impactul acestui incident asupra învățământului și a reputației școlii.

Liceul a emis o declarație în care condamnă comportamentul neadecvat al profesorului și anunță deschiderea unei anchete interne pentru a clarifica circumstanțele acestui incident. Comunitatea așteaptă cu nerăbdare rezultatele investigației și măsuri concrete pentru a preveni astfel de situații în viitor.

Colegii au crezut că îi este rău

Inițial, colegii ei au crezut că îi este rău, dar pe măsură ce s-au apropiat, au simțit mirosul de alcool care emana de la profesoară.

Femeia a fost escortată în biroul directorului, iar acesta, conștient de gravitatea situației, a luat imediat legătura cu soțul profesoarei pentru a veni să o ia și să o conducă acasă.

Colegiul „Mihai Eminescu”, recunoscut ca una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din județul Constanța, se confruntă acum cu o situație delicată, iar conducerea școlii ia în calcul sancțiuni împotriva cadrelor didactice care nu respectă standardele profesionale.Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: beata constanta liceu profesoara
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience