Rezultatele de la Bacalaureat au fost publicate de Ministerul Educației

Data actualizării: | Data publicării:
Rezultatele de la Bacalaureat au fost publicate de Ministerul Educației/ FOTO: freepik.com@pressfoto
Rezultatele de la Bacalaureat au fost publicate de Ministerul Educației/ FOTO: freepik.com@pressfoto

Elevii care au susținut săptămâna trecuta examenul de Bacalaureat, află astăzi rezultatele.Rezultatele de la examenul de Bacalaureat 2024 au fost publicate cu puțin timp în urmă de Ministerul Educației, pe portalul bacalaureat.edu.ro, și pot fi văzute în articol.

Notele elevilor la Bacalaureat 2024 sunt anonimizate, pentru al cincilea an, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la centrul de examen.

Cu ajutorul acestuia, poate vedea notele pe care le-a obținut la probele scrise, dar și calificativele obținute la probele de competențe lingvistice și digitale, care s-au reluat în acest an, după ce în 2023 au fost echivalate cu mediile din liceu la disciplinele respective, în contextul grevei profesorilor.

Absolvenții nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații tot astăzi, de la ora 12:00 până la ora 18:00. 

Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate vineri, 12 iulie, potrivit calendarului oficial de BAC 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel