Rugăciunea părinților pentru copii: Este cea mai frumoasă și cea mai puternică

Data publicării:
Rugăciunea părinților pentru copii: Este cea mai frumoasă și cea mai puternică / FOTO: freepik.com @alexkich
Rugăciunea părinților pentru copii: Este cea mai frumoasă și cea mai puternică / FOTO: freepik.com @alexkich

Această rugăciune nu este doar o simplă exprimare de dorințe, ci este un act de credință profundă, adresat lui Dumnezeu, în căutarea sprijinului sufletesc, curajului și înțelepciunii necesare în fața provocărilor vieții.Rugăciunea nu se adresează doar nevoilor materiale sau circumstanțiale. Ea pătrunde și în profunzimea sufletelor copiilor, căutând să le ofere liniștea și mângâierea divină. Este o rugăciune pentru sănătatea și fericirea lor, pentru protecția împotriva ispitelor și pentru călăuzirea către un drum luminos și plin de sens.

Este un strigăt de recunoștință către Dumnezeu pentru darurile oferite și o chemare pentru binecuvântările viitoare.

În esență, rugăciunea părinților pentru copiii lor este o expresie a iubirii și grijei, transformată într-o forță spirituală ce îi înconjoară pe cei dragi în toate momentele vieții. Este un legământ între părinți și Divinitate, care dă naștere unei legături invincibile, întemeiată pe credință și devotament.

Rugăciunea părinților pentru copii

„Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu înțelepciunea Ta ai zidit pe om din țărână și ai suflat în fața lui su­flare de viață și, binecuvântându-l, ai zis: creș­teți și vă înmulțiți și um­pleți pământul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Născut Fiul Tău, ai bine­cuvântat nunta și deci nașterea de fii, cu multă umilință rog marea Ta bunătate, ca neîncetat să reverși harul Tău și să Te milostivești asupra co­piilor mei, pe care ai bine­voit să mi-i dăruiești.

Umple-i de înțelepciune și pricepere. Apără-i de toate cursele vrăj­mașilor văzuți și nevăzuți. Po­run­cește îngerilor Tăi ca totdeauna să le fie călăuze și povățuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea să Te poată lăuda și preamări în veci. Amin!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Stil de viata

DC Media Group Audience
pixel