Sensul ascuns al numelui, conform numerologiei. Fiecare număr poate oferi informații despre personalitate și chiar indicii despre viitor

Data publicării:
Sensul ascuns al numelui conform numerologiei. Fiecare număr poate oferi informații despre personalitate și chiar indicii despre viitor. FOTO: freepik.com @Joy JD
Sensul ascuns al numelui conform numerologiei. Fiecare număr poate oferi informații despre personalitate și chiar indicii despre viitor. FOTO: freepik.com @Joy JD

Mulți oameni sunt curioși sau cred în influența pe care numele lor o pot avea asupra vieții lor. Numerologia se ocupă tocmai cu acest aspect, ajutându-te să descoperi sensul ascuns al numelui tău. 



Această tehnică se bazează pe faptul că fiecare literă a alfabetului are o valoare numerică specifică, iar suma acestor valori dezvăluie trăsăturile și personalitatea asociate numelui tău.

Pentru a dezvălui acest sens profund al numelui tău sau al copiilor tăi în conformitate cu numerologia, trebuie să înveți valorile numerice asociate fiecărei litere din alfabet. 

A = 1

B = 2

C = 3

D = 4

E = 5

F = 6

G = 7

H = 8

I = 9

J = 1

K = 2

L = 3

M = 4

N = 5

O = 6

P = 7

Q = 8

R = 9

S = 1

T = 2

U = 3

V = 4

W = 5

x = 6

Y = 7

Z = 8

 

Descoperă semnificația profundă a numelelor prin numerologie

Ești pregătit să pătrunzi în tainele numerologiei și să dezvăluie sensul profund al numelui tău sau al cuiva drag? Află cum poți să dezvăluie această enigmă captivantă.

Primul pas este să cunoști valorile numerice asociate fiecărei litere din alfabet. De exemplu, pentru numele „LUZ” vei adăuga 3 pentru „L”, 3 pentru „U” și 8 pentru „Z”, obținând un total de 14.

Al doilea pas este să reduci această sumă la un număr mai mic, dacă depășește 10. Acest lucru se realizează prin adunarea separată a cifrelor rezultatului. În cazul nostru, cu numele „Luz”, adunăm 1 + 4 pentru a obține 5.

Așadar, numărul 5 este acela care dezvăluie trăsăturile de personalitate ale celor care poartă numele „Luz” în cadrul acestei metode numerologice.

Adepții numerologiei cred că fiecare număr poate oferi informații despre personalitatea unei persoane și, în unele cazuri, chiar indicii despre viitorul acesteia. Este o călătorie fascinantă în lumea misterioasă a numerelor, care poate aduce lumină asupra a ceea ce numele tău ascunde.

Citește și Spune ce zodie ești ca să-ți spun ce fel de părinte ești: Există nativi care au un dar special în relația cu copiii și alții care au probleme

Acesta este sensul fiecărui număr

2. Sensul asc... (sensul-ascuns-al-numelui--conform-numerologiei--fiecare-numar-poate-oferi-informatii-despre-personalitate-si-chiar-indicii-despre-viitor_76042200.jpg)

SURSA FOTO: freepik.com

Ați învățat deja cum să atribuiți valorile numerice corespunzătoare literelor din numele vostru folosind principiile numerologiei, dar acum haideți să dezvăluim adevărata taină: ce semnifică numărul final pe care l-ați obținut.

Iată sensul fiecărui număr de destin, de la 1 la 9:

1 - Independență, creativitate și ambiție. Aceștia sunt lideri naturali, cu o puternică voință de a conduce.

2 - Cooperare, răbdare și diplomație. Sunt persoane care strălucesc în lucrul în echipă.

3 - Extraversiune, creativitate și sociabilitate. Aceștia au un spirit artistic și sunt buni comunicatori.

4 - Stabilitate, disciplină și organizare. Sunt eficienți și ordonați în tot ce fac.

5 - Libertate, aventură și schimbare. Preferă să exploreze, să ia riscuri și să experimenteze lucruri noi.

6 - Responsabilitate, armonie și dragoste. Sunt empatici, generoși și plini de iubire pentru ceilalți.

7 - Introspecție, înțelepciune și spiritualitate. Aceștia sunt adânci în gândire și contemplare.

8 - Putere, autoritate și succes. Ambiția îi caracterizează și tind să urmărească succesul.

9 - Compasiune, generozitate și umanitate. Ca și cei cu numărul 6, sunt persoane empatice și se remarcă prin solidaritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Divertisment
Tagurile articolului: nume nume bebelusi nume copil numerologie





DC Media Group Audience
pixel