„Sunt rupt în gură!” Copiii de bani gata care provoacă haos: Maru, dealerul lui Vlad Pascu, fură liniștit din Spitalul Floreasca: „Sunt aici ca la mine acasă”

Data publicării:
„Sunt rupt în gură!” Copiii de bani gata care provoacă haos: Maru, dealerul lui Vlad Pascu, fură liniștit din Spitalul Floreasca: „Sunt aici ca la mine acasă”
„Sunt rupt în gură!” Copiii de bani gata care provoacă haos: Maru, dealerul lui Vlad Pascu, fură liniștit din Spitalul Floreasca: „Sunt aici ca la mine acasă”

Într-un incident de neînchipuit, Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru și „asociat” cu Vlad Pascu, a pătruns în Spitalul Floreasca și a jefuit fără teamă unitatea medicală, lăsând în urma lui o scenă de haos și nedumerire. Individul a transmis întreaga aventură în direct pe rețelele de socializare.



Incidentul incredibil a avut loc cu câteva ore înainte ca Maru să fie reținut. Acesta a năvălit în Spitalul Floreasca, rătăcindu-se în incinta unității medicale timp de mai bine de o oră. Acesta a pătruns în birouri și a intrat chiar în două ambulanțe, demonstrând un dispreț total față de autorități. În plus, a transmis în direct întreaga sa aventură, şocând o națiune întreagă.

Incidentul ridică întrebări cu privire la securitatea în spital și la modul în care a fost posibil ca un individ să rămână nedetectat într-unul dintre cele mai importante spitale de urgență din România. Așa cum a fost cazul și cu Vlad Pascu, Maru a fost prins anterior în posesia de droguri, însă a fost eliberat pentru că deținea o cantitate considerată mică.

Cu cuvintele sale, Maru a declarat: „Sunt rupt în gură de xanax şi beat! M-am strecurat în spitalul Floreasca! Ce medicamente fur şi eu de aici? Sunt aici ca la mine acasă, fur tot ce vreau!” Imaginile surprinse arată un comportament revoltător în cel mai mare spital de urgență din țară, punând în lumina reflectoarelor întreaga problemă a securității și a luptei împotriva traficului de droguri în România.

Citește și „Deșteaptă-te, române! Nu avem aer!” Strigăt de durere după cazul Alexandra și tragedia de la 2 Mai: „Închide ochii și imaginează-ți că ești părinte”

Scandalul lui Maru: Plimbarea prin spital și farmacie

Într-un episod revoltător, Tudor Duma, supranumit Maru, a reușit să între într-un spital de urgență din București și să fure obiecte în timp ce transmitea totul live pe Instagram. Fără a arăta cea mai mică grijă pentru lege sau consecințe, individul a reușit să provoace haos în spital și într-o farmacie, în ciuda faptului că acest lucru era ilegal.

În timpul șederii sale ilegale în Spitalul Floreasca, Maru a aruncat îndoieli cu privire la securitatea unității medicale, declarând că se află pe proprietate privată și că nimeni nu îl poate opri. Acesta a sfidat tot ceea ce reprezintă normele și legile sociale, plimbându-se pe holuri, furând măști de protecție și role de bandă adezivă, și încercând să găsească droguri în ambulanțe.

Incidentul a fost filmat și transmis live pe Instagram, provocând indignare și îngrijorare în rândul publicului. Mai mult, acesta a lăsat semne distinctive pe uși și fișete ale spitalului, într-o manifestare sfidătoare a comportamentului său ilegal.

După ce a ieșit din spital, Maru a căutat în două ambulanțe parcate, sperând să găsească medicamente. Cu toate acestea, a plecat dezamăgit deoarece nu a reușit să găsească nimic potrivit gustului său. Cu o atitudine nonșalantă, individul și-a continuat plimbarea, părăsind spitalul prin poarta nepăzită.

Maru a făcut o vizită și la o farmacie, unde a cerut cu tupeu o cutie de medicamente, deși nu avea rețetă. Farmacistul a refuzat să-i acorde medicamentul și Maru a părăsit locația.

După aventura sa tumultuoasă, Maru s-a întors acasă, oprindu-se câteva secunde pentru a admira semnele distinctive pe care le-a lăsat în spital. Totul s-a încheiat cu un moment de auto-admirație în fața camerelor, în timp ce individul a mărturisit că se află într-o stare de ebrietate și de intoxicare cu substanțe. 

Vezi și Apel către părinți după ce Gheboasa a cântat pe scena UNTOLD: „Mă tem pentru copilul meu...”

Maru, prins de mascați la domiciliu

O zi ce părea obișnuită s-a transformat rapid într-un coșmar pentru Tudor Duma, cunoscut sub numele de Maru, atunci când, la întoarcerea sa acasă, a avut parte de o surpriză neplăcută: mascații îl așteptau pentru a-l duce la audieri. 

În fața camerei de luat vederi, Maru a încercat să respingă acuzațiile: „Nu consum droguri, nu consum nimic! Nu sunt pentru mine!” Cu toate acestea, trecutul său era umbrit de numeroase incidente similare, asemănătoare prietenului său, Vlad Pascu. De-a lungul timpului, ambii au fost prinși în posesia de droguri, dar au scăpat de consecințe deoarece cantitatea deținută era considerată prea mică pentru a justifica reținerea.

Cu toate acestea, după accidentul tragic din stațiunea 2 Mai, autoritățile au intensificat monitorizarea lui Tudor Duma în ceea ce privește substanțele interzise. În zilele de 30 august și 1 septembrie, a fost observat în timp ce achiziționa o cantitate semnificativă de cannabis, pe care ulterior ar fi revândut-o. Procurorii au catalogat acest comportament drept extrem de periculos, în calitatea sa de dealer pentru tinerii bogați din București, pregătit să furnizeze stupefiante la petrecerile exclusiviste organizate de Vlad Pascu și alți apropiați.

La fel ca Vlad Pascu, Tudor Duma a fost activ pe platformele de socializare, expunându-și fără reticențe viața lipsită de griji. De-a lungul timpului, a devenit o figură cunoscută în fața agenților de poliție, numeroase seri sfârșindu-se în secția de poliție.

Pe lângă investigația privind traficul de droguri, procurorii au deschis și un dosar separat pentru furt calificat în spitalul unde a avut loc jefuirea. Se desfășoară anchete și în interiorul unității medicale pentru a se stabili circumstanțele exacte ale modului în care individul a pătruns în incintă și de ce nu a fost detectat de niciun paznic sau cameră de supraveghere.

În același timp, firma de pază privată responsabilă de securitatea Spitalului Floreasca este chemată să dea explicații cu privire la incidentul grav, care a ridicat semne de întrebare legate de nivelul de securitate din instituțiile medicale din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel