TAXĂ în restaurant pentru „gălăgia” copiilor! O familie a plătit scump pentru comportamentul micuților în local: „Deranjează ceilalți clienți”

Data publicării:
TAXĂ în restaurant pentru „gălăgia” copiilor! O familie a plătit scump pentru comportamentul micuților în local „Deranjează ceilalți clienți” / FOTO: freepik.com @oksix
TAXĂ în restaurant pentru „gălăgia” copiilor! O familie a plătit scump pentru comportamentul micuților în local „Deranjează ceilalți clienți” / FOTO: freepik.com @oksix

O mămică s-a plâns recent pe o platformă online că restaurantul unde a luat masa alături de copii a impus o taxă suplimentară, invocând „comportamentul neastâmpărat” al celor mici. 



Această poveste a fost adusă în atenția publicului de către publicația Mirror. Lyndsey Landmann a vizitat restaurantul Toccoa Riverside din statul Georgia, SUA, împreună cu soțul ei și alte patru familii, numărând la masă un total de 11 copii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani. Femeia a susținut că micuții s-au purtat exemplar, fiind uimiți că nu a fost nevoie să le atragă atenția.

„Cei mici stăteau la un capăt al mesei și au fost foarte cuminți. Am menționat chiar la masă că nu-mi vine să cred cât de liniștiți sunt”, a scris ea pe platforma online.

Cu toate acestea, la sfârșitul mesei, patronul restaurantului a decis să le perceapă o taxă suplimentară de 50 de dolari, argumentând că micuții au fost „prea gălăgioși și alergau în jur”. Mai mult, femeia s-a plâns că proprietarul a ridicat tonul. După ce au părăsit localul, soțul femeii a postat o recenzie cu o singură stea pe Google. 

Citește și O tânără de 26 de ani, mama a 22 de copii. Își dorește încă 80! / FOTO

50 dolari taxă pentru „copiii năzdrăvani”

Restaurantul Toccoa Riverside a atras atenția întregii lumi nu datorită preparatelor sale deosebite, ci din cauza unei decizii extrem de controversate. Acest local a anunțat că impune o taxă suplimentară de 50 de dolari pentru toate familiile care aduc cu ei „copii năzdrăvani”, care „fac gălăgie” și „deranjează ceilalți clienți”.

Această practică a declanșat un val de critici în mediul online, dar există și voci care susțin că este o decizie bună. Este o dezbatere cu multe perspective diferite.

Vezi și Un tătic a dezvăluit de ce „nu-și ajută” soția la creșterea copiilor și în casă: Răspunsul său a captivat milioane de oameni / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: copii familie restaurant sua taxa





DC Media Group Audience
pixel