Un tătic a dezvăluit de ce „nu-și ajută” soția la creșterea copiilor și în casă: Răspunsul său a captivat milioane de oameni / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Un tătic a dezvăluit de ce „nu-și ajută” soția la creșterea copiilor și în casă: Răspunsul său a captivat milioane de oameni / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @seventyfour
Un tătic a dezvăluit de ce „nu-și ajută” soția la creșterea copiilor și în casă: Răspunsul său a captivat milioane de oameni / FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @seventyfour

Un tătic a ajuns viral pe TikTok, dând naștere unei discuții după ce a postat un videoclip în care explică de ce „nu-și ajută” soția la treburile casnice și la creșterea copiilor. 



J.R. Minton, un șofer UPS în vârstă de 32 de ani, a luat internetul prin surprindere cu răspunsul său sincer.

În clipul care a acumulat rapid șase milioane de vizualizări, Minton a fost direct: „Nu o ajut pe soția mea să gătească. Nu o ajut să curețe, să spele rufele, să aibă grijă de copii - nimic din toate astea”. Cu toate acestea, motivul din spatele acestei abordări a stârnit interesul mulțimii.

El a continuat prin a-și explica filosofia: „Pentru că fac ceea ce ar trebui să fac ca tată și soț”

@minton__jr♬ original sound - J.R. Minton

Citește și Job sau copii? Provocarea italiencelor care „pune în pericol creșterea economică”

„Aceste lucruri sunt și treaba mea”

Într-un mod cu totul neașteptat, bărbatul a explicat: „gătesc, fac curat, spăl rufe. Am grijă de copii. Nu o pot `ajuta` pe soția mea să facă aceste lucruri, pentru că aceste lucruri sunt de fapt și treaba mea”. Această abordare a captat atenția și a stârnit dezbateri pe platforma de socializare. Bărbatul a primit multe laude pentru felul său de a trata această chestiune. 

Minton și soția sa, Brittany, sunt părinții a patru copii mici, cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani. Aceștia împart în mod egal toate treburile și responsabilitățile în gospodărie.

Cu o hotărâre fermă de a face lucrurile într-un mod diferit față de ceea ce a experimentat în copilărie, Minton crede că treburile casnice și responsabilitățile părintești ar trebui să fie împărțite în mod egal și să nu fie considerate un „ajutor” pentru soție, ci o normalitate. O abordare demnă de luat în considerare în era modernă a părinților!

Vezi și „Este o bucățică din el!” O mamă, scrisoare către hoțul bicicletei fiului ei: „Pentru el, e o sursă de bucurie, aventură și libertate”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: copii familie mama tata tiktok viral





DC Media Group Audience
pixel