Te-ai hotărât cum să-ți numești micuța? Iată câteva idei de nume rare pentru fetițe născute în aprilie

Data actualizării: | Data publicării:
Te-ai hotărât cum să-ți numești micuța Iată câteva idei de nume rare pentru fetițe născute în aprilie / FOTO: freepik.com@freepic.diller
Te-ai hotărât cum să-ți numești micuța Iată câteva idei de nume rare pentru fetițe născute în aprilie / FOTO: freepik.com@freepic.diller

Dacă fetița ta se naște în luna aprilie, această listă de nume de bebeluși din aprilie te-ar putea ajuta să alegi numele potrivit pentru micuța ta.



În luna aprilie, o mulțime de familii se pregătesc să-și întâmpine nou-născuții în lumea aceasta. Dacă ești printre acești părinți plini de emoție și cauți un nume special pentru fetița ta, vă prezentăm câteva sugestii de nume.

Luna aceasta vă oferă multe inspirații pentru a numi un copil. Este una dintre cele mai frumoase luni cu căldură, frumusețe și strălucire de primăvară. Deci, dacă doriți un nume care să reflecte această aură plină de viață, citiți mai departe pentru a găsi nume potrivite. Sunt incluse nume inspirate din diferite limbi și personalități celebre.

Cele mai recente date de la Oficiul pentru Statistică Națională (ONS) adună toate numele date copiilor născuți în fiecare an în Anglia și Țara Galilor, pentru a afla cele mai importante nume pentru băieți și fetițe născuți în aprilie.

Iată câteva dintre acestea

Sursa foto: freepik.com@freepic.diller

Anastasia

Damiana

Ecaterina

Jazmín

Gal

Loredi

Begonia

Cătălina

Violeta

Aida

Amanda

Carla

Noa

Roxana

Arizona

Blossom

Bernadette

Zita

Georgia

Kate

Aroa

Julia

Magnolia

Rita

Israella

Iver

Asa

Emma

Isla

April

Charlotte

Daisy

Margareta

Daria

Delia

Raine

Francesca

Georgeta

Irina

Iris

Crina

Ava

Teona

Amelia

Ariel

Emily

Ioana

Olivia

Aria

Carina

Claudia

Lily

Mia

Victoria

Isabela

Teodora

Valentina.

Citește și „Nume deosebite pentru băiețeii născuți în aprilie”

Mulți părinți preferă nume bazate pe semnele zodiacului datorită calităților pe care ni le oferă. Dacă fiul sau fiica dumneavoastră se naște în aprilie 2023 , este sub influența Berbecului (aproximativ prima jumătate a lunii) sau a Taurului (restul ultimelor zile ale lunii). Băieții și fetele născuți sub semnul Berbecului sunt fericiți și foarte afectuoși. De obicei le place tot ce are legătură cu natura și sportul. Cu un caracter puternic, deși sensibili, berbecii sunt oameni foarte sociabili și foarte distractivi.

Fiecare nume are o poveste unică și o semnificație specială pentru fiecare familie. Indiferent de numele ales, cei mici aduc întotdeauna bucurie și lumină în viețile noastre, iar luna aprilie este doar începutul unei călătorii pline de aventuri și iubire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Recomandari si sfaturi





DC Media Group Audience
pixel