„Un toxic!” Postarea unui tată a revoltat românii: „Vreau să-mi păcălesc fiul că va primi cadou de Crăciun un cățel, apoi să îi zic că nu îl merită”

Data publicării:
„Un toxic!” Postarea unui tată a revoltat internetul: „Vreau să-mi păcălesc fiul că va primi cadou de Crăciun un cățel, apoi să îi zic că nu îl merită” / FOTO: freepik.com @Mihalovna
„Un toxic!” Postarea unui tată a revoltat internetul: „Vreau să-mi păcălesc fiul că va primi cadou de Crăciun un cățel, apoi să îi zic că nu îl merită” / FOTO: freepik.com @Mihalovna

Postarea unui tată a revoltat internetul. 



Recent, internetul a fost zguduit de o postare neobișnuită a unui tată care a ridicat numeroase semne de întrebare. 

„Vă salut cu respect! Are cineva să-mi împrumute un câine bichon pentru câteva zile? Vreau să-mi păcălesc fiul care este în clasa I că va primi cadou de Crăciun un cățel, apoi să îi zic că nu îl merită că nu învață bine la școală și să i-l iau și să îl returnez proprietarului. Aș avea nevoie de cățel de pe data de 24 până pe 26. Mulțumesc!”

„Nu merită să fie părinte. Un toxic!”

Postarea a fost publicată de Morning Glory pe pagina de Facebook care a întrebat: „inventăm o pedeapsă pentru părintele ăsta?”

„După ce că există dezamăgire la tot pasul, te mai dezamăgește și un retard de `tată`! Al meu macar ne-a abandonat de tot, nu a umblat cu astfel de trucuri... Atât este de frumos sa ai o familie, iar unii își bat joc de ea, de copii. Sa nu te gândești tu ca tată, că orice astfel de mizerie are repercusiuni.”

„Am un vecin care are un pitbull sărit de pe fix care roade și gardul de fier când vede oameni. Ducem pitbull la coafor, punem blana pe bigudiuri, dăm cu alb, apoi să vină domnul la noi să ia bichonul. Și îi închidem singurei în curte până se acomodează unul cu altul.”

„Poate dacă l-ar motiva pozitiv, nu negativ prin pedepse, ar învăța mai bine. Dar probabil e un părinte care merge pe ideea că `bătaia e ruptă din Rai`, `eu te-am crescut, eu te omor` și l-a făcut ca să realizeze ce n-a fost el în stare să facă.”

„Îmi place că porneşte la drum cu `vă salut cu respect` după care face tot posibilul să ne demonstreze ce înseamnă respectul în viziunea lui.”

„Din păcate, nu cred că e o glumă, mă doare sufletul, mintea și sunt și furioasă. Bine pentru el că nu știu cine e.”

„Doamne ferește, sper din suflet că este o glumă… ce cretin! Un astfel de om nu este părinte, este tartor de oameni, un nefericit sinistru care face alți nefericiți, nu putem decât să îi spunem direct ce greșește și CĂ AL SĂU COPIL NU ÎNVAȚĂ LA ȘCOALĂ DIN CAUZA LUI ȘI PENTRU CĂ L-A CRESCUT FĂRĂ SĂ ÎNȚELEAGĂ DE CE ÎNVAȚĂ!”

„Nu cred că se poate inventa o pedeapsă suficient de aspră pentru un om care se joacă cu sentimentele a două ființe.”

„Poate are cineva să îi împrumute și un creier - 2 zile măcar să-și bage mințile în cap.”

„Nu am văzut ceva mai urât. Sper să își facă treaba karma și să primească ce merită.”

„Au și pedepsele rolul lor, dar pe măsura faptei. Asta e deja răutate, nu pedeapsă”

„Un biped care nu merită să fie părinte. Un toxic.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social





DC Media Group Audience
pixel