Veronica își crește singură cei 12 copii: „Îmi este greu să le asigur mâncarea pentru că totul s-a scumpit”

Data publicării:
Veronica își crește singură cei 12 copii: „Îmi este greu să le asigur mâncarea pentru că totul s-a scumpit” / FOTO: captură video Instagram @thismadmama
Veronica își crește singură cei 12 copii: „Îmi este greu să le asigur mâncarea pentru că totul s-a scumpit” / FOTO: captură video Instagram @thismadmama

Veronica este o mamă singură a 12 copii și se confruntă cu dificultăți în a asigura hrana pentru familie.



Veronica Merritt, în vârstă de 39 de ani, din New York, SUA, susține că trebuie să se bazeze doar pe alimente precum pastele, hot dog-urile și pachetele de ramen pentru a hrăni copiii, deoarece cheltuielile anuale de mâncare ajunge la 24.000 de dolari.

Veronica a mărturisit că adesea se simte judecată pe platformele sociale, inclusiv pe TikTok, pentru că nu își poate permite să ofere copiilor săi mâncăruri mai costisitoare. Cu toate acestea, Veronica consideră că a avea copii este o „superputere” și nu își regretă decizia, chiar dacă unii o critică pentru asta.

„Este imposibil să hrănești 11 oameni cu 1.400 de dolari”

Creatorul TikTok, originar din New York, SUA, a declarat: „nu aș fi avut niciodată copii dacă aș fi așteptat să devin bogată - nu regret pe niciunul dintre copiii mei. Mă străduiesc să îmi îngrijesc copiii cât de bine pot”.

„Este imposibil să hrănești 11 oameni cu 1.400 de dolari - prețurile sunt ridicate în toate domeniile în acest moment. Obișnuiam să hrănesc o familie de 12 persoane cu 500 de dolari pe lună. Dar acum, pentru a hrăni atâția oameni cu ramen, ai nevoie de 2.000 de dolari până la 3.000 de dolari pe lună”.

Veronica a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 14 ani

Veronica a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 14 ani, când a adus pe lume primul său copil, Victoria, acum în vârstă de 24 de ani. Primii zece copii ai ei au fost cu primul ei soț, iar mai târziu s-a căsătorit cu un vechi prieten și a mai făcut doi copii.

Familia sa numeroasă îi are pe Victoria, în vârstă de 24 de ani, care este și ea mamă, Andrew, în vârstă de 19 ani, Adam, în vârstă de 17 ani, Mara, în vârstă de 16 ani, Dash, în vârstă de 14 ani, Darla, în vârstă de 13 ani, Marvelous, în vârstă de 11 ani, Martalya, în vârstă de nouă ani, Amelia, în vârstă de 7 ani, Delilah, în vârstă de 5 ani, Donovan, în vârstă de 4 ani și Modi, în vârstă de 2 ani.

Veronica a dezvăluit că familia sa primește lunar 1.400 de dolari în bonuri de mâncare de la guvern. Cu toate că are deja o familie mare, Veronica și-a dorit mai mulți copii, dar a fost nevoită să facă o histerectomie pe 2 mai din cauza unui fibrom.

Ea a menționat, de asemenea, că cheltuielile pentru jucării și electronice variază, dar cheltuielile de Crăciun ajung la 7.000 de dolari. Veronica și-a achiziționat casa cu nouă dormitoare de pe Coasta de Est pentru 20.000 de dolari, însă recunoaște că necesită multe reparații.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veronica Merritt (@thismadmama)

„Mi-ar fi plăcut să fi ales parteneri mai buni, astfel încât să nu fiu acum o mamă singură”

Veronica își propune să adune fonduri din câștigurile sale de pe TikTok și prin vânzarea tablourilor pe care le realizează. Ea câștigă între aproximativ 1.200 și 7.000 de dolari pe lună din programul de creatori de conținut.

Totuși, veniturile ei depind în mare măsură de cât de mult postează, deoarece în luna precedentă a obținut doar în jur de 300 de dolari. Cu toate provocările pe care le întâmpină în creșterea copiilor, Veronica nu regretă decizia de a-i aduce pe lume.

„Mi-ar fi plăcut să fi ales parteneri mai buni, astfel încât să nu fiu acum o mamă singură”, a recunoscut ea. „Dar iubesc să am copii”.

Veronica continuă: „Cred că experiența de a fi părinte este cea mai minunată și valoroasă din lume. Acum trăim din ramen, când cândva puteam să ne permitem orice. Am obișnuit să merg la supermarket și să cumpăr tot ce doream, fără să mă stresez”.

Cu toate acestea, viața ei atrage unele critici din partea utilizatorilor de pe TikTok care consideră că nu ar fi trebuit să aibă copii. Veronica se confruntă cu aceste comentarii și își exprimă sinceritatea în mediul online, arătând nu doar cele mai bune aspecte ale vieții ei, ci și momentele în care mănâncă mâncare simplă precum hot dog-uri sau macaroane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel