(VIDEO) Nemulțumit de nota primită, și-a incediat profesorul. Reacțiile incredibile ale internauților: ”Regele!”

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Lgh_9/ Pexels
Fotografie de la Lgh_9/ Pexels

Incident șocant la Constanța. Un student a încercat să-i dea foc unui profesor pentru că era nemulțumit de nota primităIncidentul a avut loc, joi, într-o sală de curs a Facultăţii de Ştiinţe Economice - Universitatea Ovidius din Constanţa. Supărat că a nu a luat notă de trecere, studentul l-a stropit pe profesorul său cu spirt şi i-a dat foc. Imediat, tânărul a ieşit din clasă şi a ţinut uşa pe dinafară cu dascălul prins în interior şi cuprins de flăcări. 

O profesoară de la o sală de curs apropiată a auzit gălăgie şi a mers să vadă ce se întâmplă. Atunci, studentul a luat-o la fugă. Ulterior a fost găsit de oamenii legii care l-au condus la secţie pentru audieri. Este cercetat acum pentru tentativă de omor.

”În jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unei universități din municipiul Constanța, ar fi avut loc un incident între un cadru didactic și un student.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele cercetări efectuate rezultă că un student, nemulțumit de nota obținută la examen, i-ar fi provocat răni prin incendiere cadrului didactic ce i-ar fi acordat nota respectivă.

Acesta ar fi suferit vătămări corporale la nivelul piciorului. Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului și luării măsurilor legale ce se impun”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție.

Reacții îngrijorătoare pe social media

Nu au întârziat să apare reacțiile internauților după această ”ispravă” penală: ”Regele!” spune un utilizator. ”Felicitări”, adaugă un altul probabil de aceeași vârstă. ”Felicitări! Ține-o tot așa”, ”Bravo băăă...”,  ”Foarte bine!! Felicitări”.... și ploaia de încurajări și de felicitări curge.

2. Captură co... (mixcollage-27-jun-2024-07-41-pm-8234_61013900.jpg)

Filmarea postată pe TikTok arată momentul în care tânărul este însoțit de către polițiști la secția de poliție. Cu o nonșalanță ieșită din comun și un comportament izbitor de agresiv - golănesc, tânărul răspunde la întrebările jurnaliștilor cu înjurături și cuvinte obscene, greu de reprodus. 

Atașăm mai jos o parte din filmare și vă invităm să reflectați la gravitatea faptelor acestui tânăr, dar mai ales vă invităm să reflectați la ce este în mintea celor care l-au felicitat pentru asemenea gest. Ar trebui să fie un semnal de alarmă despre ceea ce se întâmplă astăzi cu generația tânără. Ar trebui ca cineva să se sesizeze!!!!!

@replicadeconstanta0 #ReplicadeConstanța #Constanța #foc ♬ sunet original - #Replicade Constanța

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Social
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel