„Copilul meu nu a vorbit niciodată până la 7 ani!” Un preot a împărtășit o poveste uluitoare despre un miracol de la racla Sfintei Parascheva

Data publicării:
„Copilul meu nu a vorbit niciodată până la 7 ani!” Un preot a împărtășit o poveste uluitoare despre un miracol de la racla Sfintei Parascheva / FOTO ILUSTRATIV: captură video YouTube @doxologia.ro
„Copilul meu nu a vorbit niciodată până la 7 ani!” Un preot a împărtășit o poveste uluitoare despre un miracol de la racla Sfintei Parascheva / FOTO ILUSTRATIV: captură video YouTube @doxologia.ro

Într-un act de credință și speranță, o mamă și fiul ei au făcut o călătorie de la Constanța până la Iași, în căutarea unui miracol la racla Sfintei Parascheva.Un preot a împărtășit o poveste uluitoare despre un adevărat miracol petrecut la racla Sfintei Parascheva. Potrivit relatării sale, un copil de numai 7 ani, însoțit de părinți, a trăit un moment fără precedent. După ce s-a închinat și a petrecut 4 ore în rugăciune la racla Sfintei Parascheva, acest micuț ar fi rostit primele cuvinte din viața lui. Acest eveniment extraordinar a fost confirmat de către mama copilului, care a relatat cu lux de amănunte minunea care i s-a întâmplat.

Această poveste uluitoare este prezentată de BotosaniNews, și ne arată cum credința și rugăciunea pot aduce momente de har care schimbă vieți. 

„Este vorba despre o familie care zilele acestea a ajuns să urmărească pagina de Facebook și în doar câteva ore și-au făcut bagajele și Sfânta Parascheva le-a făcut un miracol”, a spus părintele Alexandru Lungu, conform sursei citate.

Ce povestește mămica

„Necazul meu a început în urma cu 4 ani. Am născut un băiețel perfect sănătos. Vioi, plin de energie, lumina ochilor mei. Fiind o femeie de carieră, recunosc că am neglijat mult partea mea de responsabilitate în ce privește creșterea lui. Am angajat o bonă care, din nefericire, mult mai târziu am aflat, că tot ceea ce făcea în lipsa mea era să îl proptească pe cel mic în fața televizorului și a telefonului, iar ea stătea liniștită pe canapea.

Practic copilul meu de doar doi ani a crescut cu televizorul. Zi de zi, 8 ore. Adormea la televizor și se trezea cu televizor. Am depistat în timp faptul că era foarte agitat, plângea noaptea inexplicabil, până când a început să facă crize din ce în ce mai mari. Când vă scriu acest mesaj baiețelul nostru are deja 7 ani. Până joi nu a spus niciodată mama, tata, apa. L-am dus la zeci de specialiști, am cheltuit mii de euro, fără nici un folos. Am fost de câteva ori pe la biserică, dar trebuie să recunosc, superficial, fără așteptări. Săptămâna aceasta o prietenă din lista mea v-a distribuit postarea și am început să citesc. Apoi ați tot postat și a început să se nască în inima mea o mică speranță. I-am soțului că eu plec la Iași, noi fiind din Constanța. Zis și făcut.

Ne-am așezat la rândul format, cred ca totul a durat aproximativ 4 ore. În timpul acesta copilul meu a fost pentru prima dată în viața mea liniștit. I-am dar câteva cărticele, l-am ținut în brațe, dar se purta de parca ar fi fost sedat. Am plecat de acolo încărcați, dar totuși încă nedumeriți dacă am procedat corect. Mulți veneau cu haine, cu vată, eu doar am pus palma mea peste vesmântul Sfintei și l-am atins cu fruntea pe băiețelul meu. Bineînțeles, că după toată această experiență am mâncat ceva și ne-am urcat în mașină, întrucât nu se mai găsea cazare. Băiețelul meu a adormit și înainte sa ajungem în Constanța s-a trezit, Părinte spunând exact aceste cuvinte: “Sfânta Parascheva, îți mulțumesc!” Părinte, copilul meu nu a spus niciodată Mama, iar pentru prima dată în viața lui a spus o frază. Astăzi a început după ce s-a trezit să repete această frază de câteva ori: Sfânta Parascheva îți mulțumesc! În această după amiază a venit la mine în bucătărie, m-a luat în brate și mi-a spus : Te iubesc, mama ! Copilul meu nu a vorbit niciodată până la 7 ani și în doar 24 de ore a spus mai mult decât în toată viața. Este mult mai liniștit, privirea pare alta, eu cred că Sfânta Parascheva este un miracol pentru oameni”, a spus mămica.Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social

DC Media Group Audience
pixel