„Lasă-mă în pace, te rog din suflet!” Copil de 12 ani, victimă a doi adolescenți de 13 ani: „Mai vrei?”

Data publicării:
„Lasă-mă în pace, te rog din suflet!” Copil de 12 ani, victima a doi adolescenți de 13 ani „Mai vrei”. FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @lazy_bear
„Lasă-mă în pace, te rog din suflet!” Copil de 12 ani, victima a doi adolescenți de 13 ani „Mai vrei”. FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @lazy_bear

Un incident teribil a avut loc în județul Teleorman, unde un copil de doar 12 ani a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost victima unei agresiuni brutale a doi adolescenți în vârstă de 13 ani. 



Scenele teribile au fost surprinse într-un videoclip filmat chiar de agresori, arătând cum cei doi se îndreptau ferm către copilul nevinovat care se afla pe o bancă. Unul dintre atacatori l-a apucat de mână și a început să-l lovească cu pumnii și picioarele, în ciuda rugăminților disperate ale micuțului de a opri violența.

Imaginile au arătat cum băiatul implora să înceteze, dar agresorul nu părea să aibă niciun pic de milă. Cu o brutalitate inimaginabilă, și celălalt adolescent s-a alăturat bătăii, făcând ca suferința copilului să fie și mai cumplită.

Citește și „Ajutor! Copilul meu...!” Mămică panicată, trasă pe dreapta din cauza vitezei excesive: Gonea spre spital, însă polițistul i-a salvat bebelușul / VIDEO

„Mai vrei?”

Incidentul șocant a stârnit revolta și indignarea comunității locale și nu numai. Poliția a reacționat prompt, deschizând un dosar penal pentru loviri și alte violențe împotriva atacatorilor.

Într-un moment se poate auzi în înregistrare cum unul dintre agresori îl întreabă pe copilul bătut: „Mai vrei?” în timp ce acesta imploră cu disperare: „Îți dau orice vrei, dar lasă-mă în pace, te rog din suflet!”.

Incidentul brutal este un avertisment puternic cu privire la necesitatea de a aborda problema violenței juvenile și de a educa tinerii cu privire la consecințele devastatoare ale acțiunilor lor. Comunitatea locală și autoritățile trebuie să se asigure că cei responsabili vor fi aduși în fața justiției și că se vor lua măsuri adecvate pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor.

Vezi și „O realitate revoltătoare din parcurile de joacă!” O cititoare ParintisiPitici.ro aduce la cunoștință o „situație alarmantă”: „Și copilul meu a realizat asta!” / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: agresiune bullying copil teleorman





DC Media Group Audience
pixel