„Nu vrem cu tine!” Două fetițe, scandal uriaș în momentul în care mama lor încearcă să le recupereze de la tată, în Arad: „Nu vă apropiaţi!”

Data publicării:
„Nu vrem cu tine!” Două fetițe, scandal uriaș în momentul în care mama lor încearcă să le recupereze de la tată, în Arad „Nu vă apropiaţi!” FOTO: freepik.com @buraratn
„Nu vrem cu tine!” Două fetițe, scandal uriaș în momentul în care mama lor încearcă să le recupereze de la tată, în Arad „Nu vă apropiaţi!” FOTO: freepik.com @buraratn

O dramă cutremurătoare a avut loc în Arad, unde două fetiţe minore au fost protagonistele unui scandal monstru atunci când mama lor a încercat să le ia din casa tatălui. 



Situaţia era atât de gravă încât mama avea o hotărâre judecătorească care specifica că fetele trebuie să fie crescute de ea, însă din cauza comportamentului agresiv al tatălui, aceasta nu a reușit să le recupereze până ieri. Mai mult, tatăl fetiţelor şi părinţii acestuia aveau interdicţie să se apropie de minore la mai puţin de o sută de metri.

Scenele tulburătoare au fost captate pe cameră şi au fost postate pe rețelele de socializare de unchiul fetelor. În înregistrare, se poate vedea cum mama copilelor, însoţită de reprezentanţii de la Protecţia Copilului şi mai mulţi poliţişti, a venit să îşi ia fetiţele în baza deciziei judecătoreşti.

„Nu vrem cu tine! Nu vă apropiaţi!”, spun fetițele.

Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, a declarat că au fost solicitaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad pentru relocarea minorelor de la domiciliul bărbatului în vârstă de 45 de ani și încredințarea acestora mamei. Un ordin de protecţie a fost emis pe numele tatălui şi al bunicilor paterni, interzicându-le să se apropie la mai puţin de 100 de metri de copile.

Citește și „Nu mai vrem la mami!” Doi frățiori au mâncat pământ pentru a-și potoli foamea: Drama lui Petru și Pavel, găsiți abandonați, în Italia / FOTO

Ministrul Familiei a cerut mai multe anchete

Scandalul dintre cei doi părinţi a început acum doi ani, când mama a fost silită de soţul violent să părăsească domiciliul conjugal. Cazul a ajuns și la Tribunalul București, unde soțul era acuzat de răpire de minori.

Copilele ar fi trebuit să participe la şedinţe de consiliere la DGASPC, însă tatăl a inventat tot felul de motive pentru a le împiedica să se întâlnească cu psihologul. Atât el, cât și bunicii paterni au denigrat constant mama în faţa celor două copile.

Ministrul Familiei a cerut mai multe anchete pentru a clarifica circumstanțele în care au fost luate copilele de către mama lor și pentru a verifica modul în care a fost emis ordinul de protecţie. Aceasta este o poveste tragică care arată cât de importantă este protecția și siguranța copiilor în astfel de situații delicate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: arges fetite ordin protectie scandal





DC Media Group Audience
pixel