„Tremurau de frică”. Brad Pitt, acuzat de unul dintre fii că și-ar fi terorizat copiii: „Un nemernic de clasă mondială”

Data publicării:
„Tremurau de frică”. Brad Pitt, acuzat de unul dintre fii că și-ar fi terorizat copiii: „Un nemernic de clasă mondială” / FOTO: captură video YouTube
„Tremurau de frică”. Brad Pitt, acuzat de unul dintre fii că și-ar fi terorizat copiii: „Un nemernic de clasă mondială” / FOTO: captură video YouTube

Într-un eveniment surprinzător, unul dintre fiii adoptivi ai celebrului actor Brad Pitt, Pax, a făcut acuzații grave la adresa tatălui său într-o postare recentă pe contul său privat de Instagram.



În mesajul emoționant, Pax îl descrie pe Brad Pitt drept „un nemernic de clasă mondială” și susține că actorul i-ar fi făcut pe cei patru frați mai mici „să tremure de frică”.

Postarea conținea o fotografie a lui Brad Pitt primind premiul Oscar, iar mesajul a fost publicat cu trei ani în urmă, de Ziua Tatălui. Cu toate acestea, presa internațională a adus recent la lumină aceste acuzații șocante.

Cei patru frați mai mici „tremurau de frică”

Pax a afirmat că cei patru frați mai mici ar fi fost supuși unui mediu în care „tremurau de frică” din cauza comportamentului tatălui lor. Acuzațiile aduse de fiul adoptiv al lui Brad Pitt au stârnit un val de controverse și speculații în lumea showbizului.

Până în prezent, reprezentanții lui Brad Pitt nu au emis nicio declarație oficială cu privire la aceste acuzații. Este de așteptat ca această poveste să fie urmărită cu atenție de către publicul și comunitatea media, iar noi vom aduce informații actualizate pe măsură ce acestea devin disponibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden
Tagurile articolului: brad pitt copii familie parinti





DC Media Group Audience
pixel