11 copii de la 8 tați diferiți: Răspunsul ”mamei TikToker” a devenit viral

Data publicării:
Fotografie de la Pavel Danilyuk: Pexels
Fotografie de la Pavel Danilyuk: Pexels

Se numște Phi și este o mamă TikToker cu o mare urmărire pe rețelele de socializare. 



Phieudora, numele cu care mama TikToker este înregistrată pe rețeaua de socializare chineză, a reacționat cu ironie și ilaritate la atacurile continue ale celor care au acuzat-o că este o mamă rea. Mamă a 11 copii de la 8 bărbați diferiți, femeia a fost vizată de cei care nu-și împărtășesc alegerile de viață și nu i-au ferit de criticile foarte dure.

PHIEUDORA: MAMĂ TIKTOKER CU 11 COPII

Cu domiciliul în Memphis, în sud-vestul Tennessee (SUA), Phi, acesta este numele sub care femeia este cel mai cunoscută pe web, este mama a 11 copii născuți din relații diferite. O poveste a familiei cu totul deosebită despre care ea vorbește pe rețeaua de socializare postând videoclipuri amuzante și/sau emoționante care le descriu viața de zi cu zi.

Acest lucru i-a permis să depășească 100 de mii de urmăritori, utilizatori care se împart în două categorii foarte distincte: cei care o susțin și care nu-i judecă starea familiei și cei care îi judecă constant alegerile și care o consideră o mamă rea.

@phieudoraa Whooo??? We all in there!!! #backpack #thegang ♬ 414bigfrank Backpack - Big frank

Atacată continuu de cei care îi urmăresc contul de Tik Tok, Phieudora a creat câteva videoclipuri pentru a-și explica alegerile de viață într-un mod sarcastic si ironic. Iată ce a răspuns ea celor care au întrebat-o în mod repetat de ce cei 11 copii ai săi au 8 tați diferiți:

”M-am săturat să fiu nevoită să explic de ce copiii mei au 8 tați. O să explic o dată pentru totdeauna, astfel încât să nu mai fie întrebări. Dacă ai unul și iei unul, ai zero. Dar dacă ai opt și iei trei, mai ai cinci.”

Mama TikToker a continuat apoi să dea o explicație mai detaliată în comentarii. Femeia a afirmat că având un singur tată, dacă acesta ar pleca sau va muri, copiii ar rămâne fără figură paternă: ”Dar dacă aș avea opt și trei ar fi să plece sau să moară, copiii mei ar avea încă cinci tați.”

CUM ÎȘI ALEGE TAȚII

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound - PhiPhi????

Videoclipul menționat mai sus a devenit rapid viral, ceea ce a crescut curiozitatea față de situația acestei familii. Phi primea întrebări diverse, și adesea indiscrete, întrebări la care femeia răspundea mereu cu ironie. Un exemplu din ceea ce tocmai s-a spus este videoclipul care explică cum găsește și selectează tații.

La întrebarea directă a unui utilizator ”Câți crezi că mai vrei să mai faci?”, referindu-se clar la numărul de copii, mama TikToker a răspuns: ”Vreau să am încă 19, ca să pot ajunge la un număr par, 30.”

„Am folosit Craigslist ( site american de reclame de diverse tipuri – n.red. ) dar acum e cam terminat, așa că de obicei postez pe Marketplace (de Facebook – n.red.). Sau dacă văd un avizier gol, pun un anunț acolo.”

@phieudoraa Replying to @paulahanleylara ♬ original sound - PhiPhi????

De-a lungul lunilor, Phi a primit o mulțime de critici, inclusiv cea de „exploatare” a nașterii copiilor săi. Mai exact, un utilizator a acuzat-o că nu vrea să lucreze și că trăiește din beneficiile pe care i le oferă statul.

În apărarea sa, femeia a arătat într-un alt filmuleț ceea ce pare a fi un document de stat din care rezultă o contribuție lunară de 10 dolari.

@phieudoraa Replying to @its_michon ♬ Funny Laugh no no no - Sound Effect

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden
Tagurile articolului: 11 copii phieudora titok




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel