14 medalii obținute de juniori la Naționalele de QKD

Data actualizării: | Data publicării:
14 medalii obținute de juniori la Naționalele de QKD / FOTO: PărințișiPitici
EXCLUSIV
14 medalii obținute de juniori la Naționalele de QKD / FOTO: PărințișiPitici

Mai mulți tineri au teușit să facă performanță la Naționalele de QKD



Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu” din Bacău, a găzduit recent o nouă ediție a Campionatului Național de Qwan Ki Do (QKD) la care au participat 243 sportivi legitimați la 31 cluburi de profil din țară. Competiția destinată categoriilor juniori 1, seniori și veterani, a fost cuprinsă în calendarul Federației Române de Arte Marțiale, departamentul qwan-ki-do. Județul Botoșani a fost reprezentat la această întrecere de sportivii de la  CS Dao Botoșani și CS Sinh Dau Botoșani, aceștia reușind să obțină în total 14 medalii, dintre care cinci de aur, trei de argint și șase de bronz.

CS Dao Botoșani a participat cu patru sportivi, aceștia întorcându-se acasă cu șapte medalii în probele în care au concurat, dintre care trei de aur, una de argint și trei de bronz.

„Felicitări tuturor pentru rezultate, dar în primul rând pentru seriozotatea în pregătire, munca și efortul depus. Sunt rezultate care fac cinste clubului și județului nostru. Mulțumesc pe această cale și celor care ne sprijină, în special sponsorului nostru principal”, a declarat Eugen Țurcanu, instructorul  CS Dao Botoșani.

Tot șapte medalii la probele la care au concurat, dintre care două de aur, două de argint și trei de bronz au cucerit și cei de la CS Sinh Dau Botoșani, club condus de profesor Constantin Airoae, care a participat la această întrecere majoră cu șase sportivi.

„Ca de fiecare dată, sportivii noștri au dat dovadă de multă voință și concentrare, reușind să treacă în palmaresul clubului fiecare câte o medalie sau chiar trei. Ținând cont că acum o lună am participat la Campionatul European în Franța, am avut o misiune grea de a ține sportivii în vârf de formă și pentru acest campionat. Important este că totul a fost bine, rezultatele demonstrând acest lucru. PE această cale vreau să mulțumesc părinților care au susținut clubul la această frumoasă manifestare sportivă a stilului qwan-ki-do”, a declarat Constantin Airoae, instructorul CS Sinh Dau Botoșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel