A fost numită ”cea mai frumoasă fetiță din lume”: Iată cum arată ea astăzi

Data publicării:
Foto: Instagram @thylaneblondeau
Foto: Instagram @thylaneblondeau

A fost văzută de mulți drept cea mai frumoasă fetiță din lume: avea 10 ani când a fost protagonista unui shooting controversat pentru Vogue Franța, în care a fost îmbrăcată și machiată ca o adultă.Astăzi Thylane Blondeau a crescut, are 23 ani și este și mai frumoasă decât când avea 6 ani. Mama sa este prezentatoarea TV, Veronika Loubry, în timp ce tatăl este fostul fotbalist Patrick Blondeau.

Thylane Blondeau își începe cariera ca model la doar 4 ani când a fost remarcată de Jean Paul Gaultier. La vârsta de 6 ani, ea a fost desemnată „cel mai frumos copil din lume”.

La acea vreme, micuța cu ochii albaștri și părul cârlionțat atrăgea atenția tuturor. În plus, pe când avea doar 10 ani, ea a realizat un pictorial considerat de criticii din domeniu total nepotrivit pentru o copilă, datorită hainelor și machiajului pe care le-a purtat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane-Lena rose (@thylaneblondeau)

Anii au trecut, iar frumusețea lui Thylane Blondeau continuă să uimească. Adolescenta de 23 de ani este o de o frumusețe ieșită din comun și face furori pe rețelele de socializare.

În prezent, fiica lui Patrick Blondeau este unul dintre cele mai apreciate fotomodele din lume. Tânăra a colaborat deja cu numeroase case de modă celebre, iar în mediul online a strâns peste 6 milioane de urmăritori. Pe Instagram, Thylane Blondeau și-a înnebunit fanii cu fotografiile provocatoare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane-Lena rose (@thylaneblondeau)

Probleme de sănătate

Viața sa nu a fost însă întodeuna roz. La un moment dat ea a fost nevoită să ia o pauză de la prezentările de pe podium, după ce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Thylane Blondeau anunța la acea vreme că a suferit mai multe operații pentru a îndepărta niște chisturi ovariene.

„Am avut această întâlnire cu un medic uimitor (Olivier Kadoch). Care a văzut direct că am o stridă de 5,6 cm care îmi atingea ovarul, așa că m-a trimis să fac o RMN și la o oră după asta, doctorul m-a sunat și mi-a cerut să merg direct la spital pentru a face o operație de urgență. Astăzi mă simt în sfârșit mai bine, mă simt în sfârșit liberă, chiar am crezut că sunt nebună pentru că mă plâng de stomacul meu de atât de mult timp.

Mă bucur că nu am renunțat niciodată. Din această experiență am învățat că atunci când corpul te doare, nu-l lăsa să alunece și să ai grijă de el, trebuie să vezi diferiți medici până când unii dintre ei găsesc problema și o vindecă. Orice durere, chiar și cea mai mică, poate ascunde ceva mult mai important”, mărturisea aceasta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thylane-Lena rose (@thylaneblondeau)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden

DC Media Group Audience
pixel