Actorul Christian Oliver și cele două fiice ale sale, de 10 şi 12 ani, și-au pierdut viața: Avionul în care se aflau s-a prăbușit / VIDEO

Data publicării:
Actorul Christian Oliver și cele două fiice ale sale, de 10 şi 12 ani, și-au pierdut viața: Avionul în care se aflau s-a prăbușit / FOTO: captură video YouTube @PROMIPOOL
Actorul Christian Oliver și cele două fiice ale sale, de 10 şi 12 ani, și-au pierdut viața: Avionul în care se aflau s-a prăbușit / FOTO: captură video YouTube @PROMIPOOL

Un avion privat în care se aflau actorul Christian Oliver, cele două fiice ale sale, de 10 şi 12 ani, și pilotul s-a prăbușit în Caraibe.



La doar 51 de ani, Christian Oliver, celebru pentru rolurile sale în producții de succes precum „Speed Racer” și „Indiana Jones”, a părăsit această lume într-un accident cumplit.

Evenimentul tragic a avut loc atunci când aeronava lor a decolat de pe insula Bequia și se îndrepta spre Santa Lucia. La bord se aflau actorul Christian Oliver, alături de fiicele sale în vârstă de 10 și 12 ani, toți pregătiți pentru o călătorie care a sfârșit într-un deznodământ de neînchipuit. Imaginile filmate arată momentul prăbușirii, iar lumea cinematografiei suferă acum pierderea unei stele strălucitoare.

Toți cei patru pasageri și-au găsit sfârșitul în urma impactului cumplit

Tragedia a lovit lumea cinematografiei în inima Caraibelor, unde actorul Christian Oliver și cele două fiice ale sale au pierdut viața într-un accident aviatic. Cu toate că motorul aeronavei a întâmpinat probleme, căpitanul de bord a cerut permisiunea de întoarcere la aeroport. Două minute mai târziu, contactul cu turnul de control s-a pierdut, iar avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit în apele adânci.

Toți cei patru pasageri și-au găsit sfârșitul în urma impactului cumplit, iar echipajul de salvare a recuperat ulterior corpurile lor. Aceasta este o tragedie ce a îndoliat industria cinematografică și fanii din întreaga lume.

Regizorul Nick Lyon și-a exprimat omagiul adânc pentru Christian Oliver printr-o postare emoționantă pe Instagram, în care a împărtășit o imagine a lor din ultima zi de filmare. „Am visat ani de zile să realizăm împreună un film și, în cele din urmă, am reușit”, a mărturisit Lyon, subliniind că au colaborat la nu mai puțin de cinci proiecte. „Îți mulțumesc pentru că ai fost un coleg, un actor talentat și un prieten de neuitat”.

Christian Oliver și-a câștigat faima în 1995, atunci când a interpretat rolul lui Brian Keller în sezonul al doilea al serialului „Salvați de Clopoțel”. Ulterior, el a cucerit Hollywoodul în 2006 și a strălucit în titluri celebre precum „Speed Racer”, „Indiana Jones” și „Misterele Berlinului”. Cu o carieră impresionantă și un talent remarcabil, moartea sa lasă o adâncă tristețe în industria filmului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel