Actrița Anca Dumitra este însărcinată

Data publicării:
Actrița Anca Dumitra este însărcinată / FOTO: Instagram@AncaDumitra
Actrița Anca Dumitra este însărcinată / FOTO: Instagram@AncaDumitra

Cunoscuta actriță Anca Dumitra din serialul Las Fierbinți va deveni mamă pentru prima dată.



Anca Dumitra este însărcinată. Vedeta și soțul ei, Manfred Spendier, vor deveni părinți.

Actrița este cunoscută publicului datorită rolului din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de PRO TV, în cadrul căruia o interpretează pe simpatica Gianina. Anunțul conform căruia Anca Dumitra este însărcinată a fost făcut chiar de către actriță pe contul personal de Instagram, acolo unde a dezvăluit și primele imagini în care își arată burtica de gravidă. 

„Într-un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra pe Instagram, alături de imaginile cu ea însărcinată. 

Anca Dumitra trăiește o poveste de dragoste alături de omul de afaceri Manfred Spendier, care e de origine austriacă. Cei doi au făcut cununia civilă la jumătatea lunii decembrie a anului 2022, iar în aprilie 2023 s-au căsătorit religios.

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, formează un cuplu discret și își trăiesc povestea de iubire departe de ochii publicului, în ciuda notorietății de care se bucură actrița.

Invitată la podcast-ul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar, Anca Dumitra a povestit cum l-a cunoscut pe Manfred Spendier, cel care i-a devenit ulterior soț.

„Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic. Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie”, a spus Anca Dumitra, potrivit Elle.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden




Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel