Actrița din Rebelde, împlinește 41 de ani. Aceasta are doi copii

Data publicării:
Actrița din Rebelde, împlinește 41 de ani. Aceasta are doi copii / FOTO: Instagram@Anahi
Actrița din Rebelde, împlinește 41 de ani. Aceasta are doi copii / FOTO: Instagram@Anahi

Anahi este o actriță și cântăreață cunoscută din telenovela Reblede. La 41 de ani este mama a doi băieței.



Pe data de 14 mai, Anahi îşi va sărbători cea de-a 41-a aniversare. Iar în timp ce se apropie ziua sa de naştere, artista se pregăteşte pentru un nou ciclu al vieţii, după cum le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe contul său de socializare.
Născută pe 14 mai 1983, Anahí Giovanna Puente Portilla, cunoscută de publicul larg sub numele de Anahí, sărbătorește marţi, 41 de ani de viață, plini de succese ca actriță, model, compozitoare, antreprenoare și cântăreață. Aceasta le-a transmis un mesaj urmăritorilor ei de pe social media, cu ocazia zilei sale de naştere.

„Într-o săptămână voi împlini 41 de ani… Ayyy viața zboară! Aici mergem! Cu defectele mele, căderile și învățăturile mele. Cu reflecții și mii de îmbrățișări către suflet. Cu inima liberă care lasă să plece ceea ce doare… Dar cu o memorie foarte bună. Poți da doar ceea ce ai înăuntru”, a scris Anahi pe Instagram, potrivit Unica.ro.

După trei ani de relație cu guvernatorul statului Chiapas, Manuel Velasco Coello, Anahí a reușit să se căsătorească cu politicianul în aprilie 2015, în Catedrala San Cristóbal de las Casas. Cu toate acestea, în ciuda criticilor din cauza faptului că soțul ei era susținător al Partidului Revoluționar Instituțional (PRI), aceasta nu a împiedicat-o pe cântăreață să-și continue viața. Doi ani mai târziu, au anunțat sosirea primului lor copil, Manuel Velasco. Și înainte ca restricțiile impuse de pandemia de Covid-19 să înceapă, au dat vestea nașterii celui de-al doilea copil, Emiliano.

Cu o carieră de 39 de ani în lumea spectacolului, cântăreața a intrat în industria artistică de la o vârstă foarte fragedă, iar la 2 ani făcea furori pe micul ecran cu atitudinea ei simpatică.
Viaţa artistică a lui Anahí a început la vârsta de doar 2 ani, când a apărut în emisiunea „Chiquilladas”, un show pentru copii prezentat de copii, în care aceştia parodiau telenovelele, programele TV şi personalităţile de la vremea aceea. Aici artista s-a remarcat cu cântecul „Te doy un besito”, care a devenit unul dintre cele mai ascultate în 1985 și care a făcut ca publicul să o îndrăgească din ce în ce mai mult.
La scurt timp după debutul său de succes în emisiunea „Chiquilladas”, Anahí a atins culmi înalte în cinematografie, participând în telenovele foarte faimoase precum „Vivo por Elena”, „El diario de Daniela” și „Mujeres engañadas”.
De asemenea, actrița este recunoscută în Mexic pentru devotamentul său profund față de religia catolică, dovadă în acest sens fiind anul 1993, în timpul celei de-a treia vizite a Papei Ioan Paul al II-lea, când, la vârsta de 10 ani, a interpretat tema oficială „El Mensajero del Señor” după sosirea Sanctității Sale în Yucatán.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel