Actrița Zendaya a vorbit despre copilăria mai puțin plăcută de care a avut parte

Data publicării:
Actrița Zendaya a vorbit despre copilăria mai puțin plăcută de care a avut parte / FOTO: Instagram@Zendaya
Actrița Zendaya a vorbit despre copilăria mai puțin plăcută de care a avut parte / FOTO: Instagram@Zendaya

Cunoscuta actriță Zendaya a vorbit pentru Vogue despre perioada copilăriei care nu a fost cea mai fericită pentru ea, fiind nevoită să renunțe la școală.



Zendaya, în vârstă de 27 ani, este una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood, cariera sa fiind în plină ascensiune. Aceasta a intrat în luminile reflectoarelor pe când era doar o copilă, astfel că nu a avut parte de o copilărie normală. Acum, iubita lui Tom Holland a reflectat asupra modului în care a crescut și a ce înseamnă să fii un copil-vedetă. Zendaya Maree Stoermer Coleman, cunoscută ca Zendaya, și-a început cariera de actriță în serialul Disney „Shake it Up”, unde a jucat timp de trei sezoane. Născută și crescută în Oakland, California, Zendaya a crescut petrecând cea mai mare parte din copilărie la teatrul local unde mama sa lucra.

În cadrul unui interviu acordat revistei Vogue, actrița a vorbit despre copilăria sa și despre cum drumul spre actorie și-a pus amprenta asupra celei mai importante părți a vieții ei. „Nu știu cât de mult am avut de ales. Am sentimente complicate despre copii și faimă și să fiu în ochii publicului sau să fiu un copil actor”, a declarat actrița, citată de People, potrivit Unica.ro.

Zendaya a spus pentru Vogue că a simțit că trebuie să fie „această ființă perfectă și să fie tot ceea ce toată lumea are nevoie să fiu și să fiu la înălțimea tuturor acestor așteptări”.
Iubita lui Tom Holland mărturisește că acum parcă nu se mai poate bucura de toate lucrurile frumoase care i se întâmplă, precum obținerea rolului principal în filmul „Challengers”, care urmează să apară în cinematografe luna aceasta.

„Sunt foarte tensionată și cred că am acest sentiment din copilărie pentru că nu am niciodată cu adevărat ocazia să încerc să fac prostii. Și mi-aș fi dorit să merg la școală”, a mai spus Zendaya, care a precizat că ea nu a mers niciodată la liceu.

Zendaya s-a născut pe 1 septembrie 1996 în Oakland, California. Aceasta și-a început cariera la o vârstă fragedă. Primul ei rol important a fost în serialul de televiziune „Shake It Up” de pe Disney Channel, în care a interpretat rolul principal al personajului Rocky Blue. 

De-a lungul anilor, Zendaya și-a extins repertoriul artistic în lumea cinematografiei, jucând în filme de succes precum seria „Spider-Man”, în care o portretizează pe Michelle Jones, și „The Greatest Showman”, unde a interpretat rolul Annei Wheeler, alături de Hugh Jackman și Zac Efron.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel