Andreea Esca: „Nu mi se pare în regulă să se ducă părinții peste profesori și să le spună cum să facă”

Data publicării:
Andreea Esca: „Nu mi se pare în regulă să se ducă părinții peste profesori și să le spună cum să facă” / FOTO: captură video YouTube @Cătălin Măruță
Andreea Esca: „Nu mi se pare în regulă să se ducă părinții peste profesori și să le spună cum să facă” / FOTO: captură video YouTube @Cătălin Măruță

Cunoscuta prezentatoare de știri Andreea Esca a vorbit recent despre cum ar trebui să procedeze părinții în ceea ce-i privește pe profesori.



Sunt prea mulți părinți care îi agresează pe profesori, spune Andreea Esca. Aceasta a vorbit într-o emisiune la PROTV despre rolul limitelor impuse de părinți copiilor. Vedeta TV a precizat că nu i se pare în regulă ca părinții să meargă peste profesori și să le spună cum să-și facă meseria.

„Nu mi se pare în regulă să să ducă părinții peste profesori să le spună cum să facă, știi? Adică sunt prea mulți părinți care mi se pare că îi agresează pe profesori. Contează omul, ce mai. Poate să fie școala școlii sau poate să fie o școală, să zici că nu e de niciun fel. Dacă nimerești să ai niște profesori buni… Asta e o treabă de har. Adică e o profesie de har, nu e ceva care poate să facă oricine așa ceva. Și sunt sigură că dacă ești bun găsești o cale către ce fel de copil poate să fie el fierul naibi, cred că găsești o cale”, adeclarat Esca, potrivit Edupedu.ro.

Discuția cu realizatorul Cătălin Măruță a pornit de la limitele pe care le au unii copii pe rețelele de socializare, sau lipsa acestora, după caz. Esca a povestit că a stat de vorbă cu medic pediatru american, un autor renumit de cărți pentru părinți, la nașterea primului său copil. Atunci i-a spus despre temerile pe care le are în privința perioadei de adolescență a copilului, dacă se va descurca și cum. Expertul i-ar fi spus să impună limite, a povestit Esca.

Citește și „Andreea Esca, despre educarea copiilor: „Cred că pe vechi, asta cu «milităria jos din pod» funcționează în continuare. A fi prea relaxat nu e în regulă!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel