Avertismentul unei mame: Atenție la această jucărie! Fiul ei a fost la un pas să-și piardă vederea

Data publicării:
Fotografie de la Lisa Fotios/ Pexels
Fotografie de la Lisa Fotios/ Pexels

Eden Strong este mama micuței Baylor, un copil căruia îi place să se joace ca mulți alții. Un episod i-a deschis însă ochii femeii asupra pericolelor unor jucării. Haideți să aflăm mai multe despre acest subiect.



Siguranţa și sănătatea copiilor noștri este o prioritate și necesită o atenție deosebită în ceea ce privește prevenirea accidentelor. Suntem cu toții de acord că nu concepem o dezvoltare armonioasă a unui copil fără jucării și produse destinate îngrijirii acestuia, dar trebuie să fim atenți la calitatea jucăriilor și la pericolele care pot veni odată cu acestea.

În cazul de față este vorba despre jucăriile de baie, clasicele rațe de cauciuc care au o mică gaură prin care intră apa.

Eden Strong, mama micuțului Bayler, povestește că în timp ce copilul se juca în apă, la un moment dat a observat că micuțul avea un ochi roșu.

Baylor se stropise cu apă direct în ochi, dar femeia credea că fiul ei avea o oarecare iritație de la apă și săpun. Odata scos din baie însă situația a început să se agraveze. Ochiul băiețelului s-a umflat și roșeața era din ce în ce mai vizibilă.

1. Sursa Face... (facebook-eden-strong_11687100.jpg)

Observând gravitatea situație, mama micuțului se decide să îl ducă pe acesta la Urgențe. Potrivit acesteia dacă ar fi întârziat, micuțul risca să își piardă vederea.

Din cauza rațelor de cauciuc, Baylor contractase o infecție gravă la ochi. Din fericire, tratamentele primite de micuț și-au făcut imediat efectul și copilul și-a revenit.

Ulterior, femeia a distribuit fotografiile pe profilul ei de Facebook pentru a alerta părinții despre pericolele acestor jucării.

„Știam foarte bine că jucăria de baie poate fi umplută cu apă. Am văzut imagini în care mamele le-au deschis și au descoperit cantități mari de ciuperci și bacterii în interior. Așa că le-am șters întotdeauna după fiecare baie, le-am curățat săptămânal și le-am ținut la lumină în mod regulat pentru a ucide orice ciupercă”, scrie Eden.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel