Bebeluș de 4 luni găsit în viață într-un copac după ce a fost lovit de o tornadă (VIDEO)

Data publicării:
Sursa: Captura ecran YouTube/ KHOU 11
Sursa: Captura ecran YouTube/ KHOU 11

Mama: „Eram sigură că nu îl voi mai vedea niciodată, asta este puterea lui Dumnezeu”.



Pare a fi ca o scenă din Vrăjitorul din Oz, dar este pur și simplu realitatea. S-a întâmplat în Tennessee, Statele Unite ale Americii.

Micul Lord (nu este titlul unui film, ci numele  bebelușului) a fost luat pe sus de o tornadă cu tot cu pătuțul său din casa în care locuia și care a fost, de asemenea, distrusă.

„Tornada a ridicat leagănul cu tot cu copilul meu”, a explicat mama copilului presei locale, după cum a raportat CNN

Femeia a încercat, de asemenea, să-l prindă pe Lord în timp ce acesta era aspirat de tornadă, dar încercarea a fost în zadar.

După ce tornada s-a potolit, iubitul femeii a pornit imediat să-l caute pe bebelușul de 4 luni. Timp de 10 minute acesta l-a căutat disperat printre resturile lăsate în urmă de tornadă.

La un moment dat, bărbatul a auzit plânsul bebelușului. Sunetele veneau dintr-un copac care era căzut nu departe de locul unde se afla casa lor.

Astfel, copilul de doar 4 luni a fost găsit viu, în copac. Toată lumea a invocat un miracol, pentru că erau foarte puține speranțe de a-l găsi în viață pe micuțul Lord.

În tornada care a lovit acea regiune și-au pierdut viața 6 persoane, inclusiv o mamă cu copilul ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel