Carmen Harra crede că Simona Halep "se va recăsători şi va avea doi copii"

Data publicării:
Sursa foto: Facebook Simona Halep
Sursa foto: Facebook Simona Halep

Carmen Harra, cunoscută în spaţiul public drept "specialist în clarviziune", a făcut câteva observaţii despre Simona Halep. Ea se va recăsători și o să aibă și doi copii, împotriva la toate lucrurile care ar contrazice acest lucru. Iată cât de interesant. În viziunea mea, o văd undeva în viitorul ei și o mămică fericită și un om care o să aibă o viață de familie.

Un partener tot din sport. Eu am știut că partenerul de acum era o tranziție, nu era ce trebuie, nu cred că a fost nici ea convinsă, cred că s-a lăsat influențată, ea e ușor de manipulat emoțional din cauza excesului de sensibilitate. Dar găsește un om care este foarte puternic, tot în filiera ei, îl cunoaște.

Nu știu de ce am senzația că e din altă parte a lumii, nu sunt sigură neapărat că el trăiește în România, însă nu are nicio importanță. Este un om care îi reclădește încrederea în sine, care e suportul ei moral și îi schimbă destinul în bine... Citește mai mult pe DC NEWS.Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden

DC Media Group Audience
pixel