Ce a dezvăluit actrița Adela Popescu despre unul dintre copiii ei

Data actualizării: | Data publicării:
Ce a dezvăluit actrița Adela Popescu despre unul dintre copiii ei / FOTO: Instagram@Adela Popescu
Ce a dezvăluit actrița Adela Popescu despre unul dintre copiii ei / FOTO: Instagram@Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales să-și înscrie copiii la învățământu-l privat.Cel mare urmează o școală particulară, iar cel mic este la o grădiniță particulară. Adrian o să meargă la aceeași grădiniță la care au mers frații lui, dar din toamnă.



Recent, Adela Popescu a făcut public un detaliu neașteptat despre fiul ei, Alexandru, care are 8 ani. Vedeta a dezvăluit că acesta e atras de limba japoneză și își dorește să învețe această limbă. 

„Copilul s-a apucat să studieze, pe genunchi, japoneza. După tunsoarea a la Jackie Chan era normal să vină și asta. Ne gândim, totuși, să ținem cont de rugămintea lui și să-i găsim un curs, ceva, care să îl ajute. Aveți vreo recomandare?”, a transmis Adela Popescu pe Instagram.

Într-un interviu recent, Adela Popescu a explicat motivul pentru care ea și soțul ei, Radu Vâlcan, au optat să își înscrie cei doi copii, Alexandru (6 ani) și Andrei (4 ani), la o școală privată. Vedeta a subliniat că învățământul privat oferă numeroase avantaje, precum un program prelungit și diverse activități, indisponibile în sistemul public. Pentru școala privată, părinții ar plăti 670 de euro pe lună pentru un program între 8:00 și 14:00, cu masă inclusă, sau 750 de euro pentru un program până la ora 17:00, care include și masa, potrivit Unica.ro.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate (...)” , a declarat pentru sursa citată actrița.

Actrița Adela Popescu și Radu Vâlcan formează de mulți ani un cuplu. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Aceștia au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel