Cercetări în cazul unei educatoare din Ploieşti care ar fi agresat verbal un copil

Data publicării:
Cercetări în cazul unei educatoare din Ploieşti care ar fi agresat verbal un copil / FOTO: freepik.com@nuraghies
Cercetări în cazul unei educatoare din Ploieşti care ar fi agresat verbal un copil / FOTO: freepik.com@nuraghies

O educatoare din Ploiești este acuzată că ar fi agresat verbal un copil.



Poliția din Prahova investighează cazul unei educatoare de la Grădinița 47 din Ploiești, care este suspectată că ar fi adresat agresiuni verbale unui preșcolar.

Poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară s-au sesizat din oficiu, în urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări, aceştia efectuând cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă.

În urma apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări din care reiese că un cadru didactic ar agresa verbal un preşcolar în cadrul unei grădiniţe din municipiul Ploieşti, poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale în consecinţă, a informat, luni, IPJ Prahova, potrivit Agerpres.

În înregistrare se aude cum educatoarea îl ceartă pe copil.

IPJ Prahova a anunțat că ancheta a început în urma apariției unei înregistrări în care se presupune că educatoarea îl certa pe copil, iar aceasta vizează să stabilească circumstanțele exacte și să ia măsurile legale necesare. Dosarul penal deschis privește infracțiunea de purtare abuzivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel