Copii pe podium la Cupa României la Karate Shotokan Esku

Data publicării:
Copii pe podium la Cupa României la Karate Shotokan Esku / FOTO: Părinți și Pitici
EXCLUSIV
Copii pe podium la Cupa României la Karate Shotokan Esku / FOTO: Părinți și Pitici

Copii sportivi legitimați la Clubul Sportiv (CS) Pamphil Center au reușit să obțină 16 medalii la Karate Shotokan Esku.



Recent, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău a găzduit o nouă ediție a Cupei României la Karate Shotokan Esku. La întrecreea destinată categoriilor copii, minicadeți, cadeți, juniori, U21, seniori și veterani, au participat sportivi de la toate cluburile de profil din țară.

Sportivii care au reușit să obțină 16 medalii au fost legitimați la Clubul Sportiv (CS) Pamphil Center.

Elevii lui Cătălin Pamfil au avut o evoluție foarte bună, reușind să cucerească 16 medalii dintre care cinci de aur, cinci de argint și șase de bronz.

De notat ar fi că rezultatele de la această competiție au constituit criteriu de selecție, împreună cu cele obținute la Campionatul Național de Stil pentru stabilirea lotului național care va participa la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu. Medaliații CS Pamphil Center la Cupa României -Medalii de aur: Vladimir Stanciuc, Iustin Thuroczy, Teofana Saftian, Ioana Ștefania Todoroanu, Matei Ciobanu -Medalii de argint: Ioana Furnică, Ramon Cimpoeșu, Daniel Liviu Catană, David Daesei, Maximus Andrei Olaru Buchir, -Medalii de bronz: Ilinca Stavarache (2), David Daesei, Andreea Huțanu,  Iulia Rusu, Patrick Pele Neagră.

Karateprograms.com s-a înființat în anul 2017, din dorința de a contribui la dezvoltarea evenimentelor de karate din România. 

Obiectivul principal al echipei karateprograms.com, este de a crea o platformă unde fiecare antrenor, practicant, arbitru, organizator sau persoană interesată, să găsească evenimentele de karate (concursuri, stagii, cantonamente, etc.), într-un cadru organizat și detaliat având totodată posibilitatea de a se înscriere la evenimentul interesat.

Până în prezent au fost organizate peste 100 de evenimente, atât în România cât și în Ungaria.

Cele mai importante:

Campionatul European E.S.K.U. – Oradea, RO – 1.700 de înscrieri – 8 suprafețeHungarian Open 2022 – Budapesta, HUN – 1.200 de înscrieri – 7 suprafețePepe’s Memorial Cup (6 ediții) – Salonta, RO – 800 de înscrieri – 6 suprafețeCupa Okinawa (6 ediții) – C.O.S.R. Izvorani, RO – 1.200 de înscrieri – 6 suprafețeCupa Contact (3 ediții) – București, RO – 1.300 de înscrieri – 5 suprafețeCupa României la Karate Shotokan E.S.K.U. – Timișoara, RO – 800 de înscrieri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel