Copil rănit la grădiniță sub ochii educatoarei / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Copil rănit la grădiniță sub ochii educatoarei / VIDEO
EXCLUSIV
Copil rănit la grădiniță sub ochii educatoarei / VIDEO

Un băiețel de cinci ani a ajuns la Urgențe după un incident petrecut chiar sub ochii educatoarei.



Un copil de la o grădiniţă din Botoșani a ajuns la Urgenţe, luni, după un accident grav petrecut chiar sub ochii educatoarei. Copilul se afla în clasă, în timpul programului de la Grupa Albinuţelor, la o grădiniţă din marginea oraşului. În vârstă de cinci ani, băieţelul se urcase pe un scaun, iar, în joacă, un alt copil l-a împins. Atunci micuţul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scaun, iar în cădere, s-a lovit la cap. Ulterior acesta a fost dus de educatoare la cabinetul medical.

Copilul se pare că avea o plagă şi a fost pansat, după care cadrele din grădiniţă au anunţat-o pe mama acestuia. Femeia a considerat, însă, că angajaţii grădiniţei nu i-ar fi acordat îngrijirile corespunzătoare copilului, aşa că a sunat la 12 şi a cerut ajutorul cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. O ambulanţă l-a luat pe micuţ de la grădiniţă şi l-a transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Pediatrie.

La spital a ajuns şi un echipaj de poliţie, care i-a luat declaraţii mamei nemulţumite, fiind declanşată şi o anchetă. Cadrele medicale l-au preluat pe copil pentru mai multe investigaţii, urmând să se decidă dacă va rămâne sau nu internat.

Citește și Bebeluș în stare gravă din cauza unei intoxicații cu nitriți / VIDEO”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel