Cum este artista Nicole Cherry în rolul de mamă. Cum reușește să se împartă între carieră și familie

Data publicării:
Cum este artista Nicole Cherry în rolul de mamă. Cum reușește să se împartă între carieră și familie / FOTO: Instagram@NicoleCherry
Cum este artista Nicole Cherry în rolul de mamă. Cum reușește să se împartă între carieră și familie / FOTO: Instagram@NicoleCherry

Deși profesional este pe val, Nicole se descoperă și în rolul de mamă. Despre fetița ei, Anastasia, cântăreața spune că îi seamănă foarte mult, lucru pe care și l-a și dorit. 



La doar 25 de ani, cântăreața Nicole Cherry se poate mândri atât cu o carieră muzicală impresionantă, cât și cu o familie minunată. Artista ne-a dezvăluit care sunt planurile sale ambițioase de viitor în ceea ce privește cariera, dar și cum reușește să se împartă între profesie și familie.

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au împreună o fetiță, Anastasia, în vârstă de 2 ani și jumătate. Invitată la Fresh by Unica, tânăra ne-a spus la ce proiecte muzicale lucrează în prezent, dar și cum i s-a schimbat viața de când a devenit părinte. Pentru a rămâne un artist iubit și actual, Nicole se dedică zi de zi pasiunii sale, muzica.

Solista a vrut ca fetița ei să fie zodia Săgetător, la fel ca ea, și planul i-a reușit. „Este o mini Cherry și mă bucur. Mi-am dorit ca, fetiță fiind, să aibă caracterul meu. Eu cred că am un caracter care nu m-a doborât de când sunt în această industrie. Am știut de fiecare dată ce vreau și am fost destul de motivată. Cred că o va ajuta foarte mult și pe ea. Simt că are foarte mult de la mama ei”, a spus Nicole Cherry, la Fresh by Unica.

Deși prioritățile sale s-au reorganizat și timpul pentru ea este din ce în ce mai redus, Nicole nu se plânge. Cântăreața consideră că are un copil minunat și, cu ajutorul familiei și al soțului ei, tânăra reușește să se împartă cu succes între rolul de mamă și cel de artistă. „Prioritățile mele sunt altele și timpul pentru mine e din ce în ce mai puțin. Dar nu mă plâng. Am un copil minunat și în continuare reușesc să am un echilibru, zic eu, excepțional între viața de mamă și cariera pe care o am. Mai am momente când mă simt obosită, dar îmi iau o zi, două pauză și știi cum îmi revin? Imediat! N-am nevoie de pauze lungi, vacanțe. Mă încarcă două zile”, a mai spus artista pentru sursa citată.

În primul an de viață al Anastasiei, părinții lui Nicole au reprezentat un sprijin important pentru ea. În prezent, solista are și o bonă. Deși a avut emoții, artista se simte norocoasă și la acest capitol, mărturisind că Anastasia a legat o relație cu frumoasă cu bona ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel