DA, există trenuri cu locuri de joacă pe copii: Iată cum arată (Video)

Data publicării:
Sursa: Captura ecran YouTube
FrontCompVids
Sursa: Captura ecran YouTube FrontCompVids

Multe trenuri finlandeze oferă vagoane cu zone de joacă dedicate pentru cei mici, care oferă o varietate de divertisment, inclusiv cărți pentru copii, jucării și chiar tobogane, asigurându-se că se pot distra în timpul călătoriei.

 

 Călătoria cu copii poate fi o experiență distractivă și fără stres dacă alegeți trenul ca mijloc de transport și dacă vă aflați în Finlanda. Aici trenurile oferă multe avantaje familiilor cu copii, făcând călătoria mai plăcută și mai confortabilă pentru toți membrii familiei.

Una dintre principalele este libertatea de mișcare pe care o oferă. Spre deosebire de călătoria cu mașina sau cu avionul, unde copiii se pot simți ținți pe scaun pentru ore lungi, în tren au capacitatea de a se mișca liber în vagon.

Și ce vagoane! Potrivit mai multor videoclipuri publicate pe rețelele de socializare, în trenuri există de fapt zone speciale de joacă. De exemplu, una dintre acestea prezintă o zonă de joacă care se află la etajul superior al unui vagon cu etaj, complet rezervat familiilor.

Pe orare, trenurile cu ludotecă sunt ușor de identificat datorită pictogramei care înfățișează un ursuleț de pluș. În interiorul acestora, camera de joacă oferă diverse activități distractive pentru copii, inclusiv conducerea unei mini locomotive care trage vagoane de pasageri și marfă, alunecarea pe un tobogan blând dotat cu balustrade de siguranță, devenind prințese și prinți într-un castel protejat de un zid și citirea cărților pentru copii.

Toate avantajele călătoriei cu copii cu trenul în Finlanda

Pentru a face călătoria și mai distractivă pentru copii, multe trenuri oferă vagoane cu zone de joacă dedicate celor mici. De asemenea, în Finlanda, cu trenul poate fi convenabil pentru familii, deoarece există reduceri speciale pentru copii.

Copiii sub șapte ani pot călători gratuit în trenurile de navetă, în timp ce copiii sub 18 ani au dreptul la o reducere la biletele de tren. Acest lucru face călătoriile mai accesibile pentru familii, permițându-le să economisească costurile de transport.

În ceea ce privește grijile legate de schimbarea trenurilor, părinții pot fi liniștiți știind că personalul de tren este întotdeauna disponibil să ajute cu cărucioarele.

În plus, cărucioarele pot fi transportate gratuit în spațiul marcat pus la dispoziție, asigurându-se că copiii sunt în siguranță și confortabil în timpul călătoriei.

În cele din urmă, pentru familiile care doresc să facă o călătorie peste noapte, călătoria cu trenul poate fi o opțiune confortabilă și relaxantă. Copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 10 ani pot călători chiar și gratuit dacă împart locul cu un alt pasager. În plus, cabinele de dormit oferă suficient spațiu pentru majoritatea pătuțurilor de călătorie pentru copii, asigurând că întreaga familie se poate odihni confortabil în timpul călătoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden

DC Media Group Audience
pixel