Dana Budeanu: „Este mizerabil! Nu uman! Atât de mare este păcatul de a nu fi părinte!”

Data publicării:
Dana Budeanu „Este mizerabil! Nu uman! Atât de mare este păcatul de a nu fi părinte!” / FOTO: captură video YouTube @VERDICT DANA BUDEANU
Dana Budeanu „Este mizerabil! Nu uman! Atât de mare este păcatul de a nu fi părinte!” / FOTO: captură video YouTube @VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu a afirmat recent că femeile care devin mame fără a fi pregătite să își asume acest rol sunt considerate „criminale”



Dana Budeanu a subliniat că, în era digitală, forumurile online abundă în întrebări banale despre creșterea copiilor, subminând astfel instinctul matern primordial. Budeanu a adus în discuție modul în care mamele de altădată își creșteau copiii fără acces la internet sau forumuri de specialitate.

„În secunda în care faci copil și nu ești pregătită să fii mamă ești o criminală. Punct! 

Gândiți-vă și voi, pe net câte forumuri de mămici sunt. `Cum îl șterg la fund?`, `cum mă joc cu el cu biluța? O arunc și după aceea o primesc la loc?`, `are voie să mănânce din pampers? La voi s-a întâmplat?`, `Da! Există și la animale, au voie`, răspunde alta. 

Mamele voastre stăteau pe forumuri de crescut copii? Cum v-or fi crescut, mă? Cum s-a întâmplat asta? Vă spun eu! V-au crescut din instinctul matern care este purul mesaj de la Duhul Sfânt cu care mama este înzestrată în momentul în care naște. Ăla e instinctul matern! Sună științific, dar nu e! 

De unde știu mamele ce să facă? Mamele alea care n-au net, care pleacă pe câmp cu copilul legat de ele. De unde știu să-l crească? Că n-au net! Ce fac? Ăia mor toți pe la țară sau ce se întâmplă cu copiii ăia? De unde știu să-l crească? De acolo, de la Dumnezeu, unde e adevărul, care este în fiecare mamă când naște. Fiecare mamă când naște devine Dumnezeu”, a spus Dana Budeanu la podcastul lui Damian Drăghici. 

Dana Budeanu: „Atât de mare este păcatul de a nu fi părinte!”

Dana Budeanu a reiterat cu fermitate importanța supremă a relației dintre părinte și copil, subliniind că pentru copilul nostru suntem adevărați eroi și că Dumnezeu însuși este reprezentat în ochii copilului prin figura părintelui. Într-o abordare incisivă, Budeanu a atras atenția asupra consecințelor nefaste ale greșelilor comise față de copii, subliniind că astfel de acțiuni reprezintă o ofensă adusă nu doar copilului, ci și față de Dumnezeu însuși.

„Am mai spus de 300 de ori asta: singura ființă pentru care suntem cei mai puternici, cei mai frumoși, cei mai deștepți, cei mai curajoși, sfinți pe pământ, Dumnezeu... este copilul nostru! Pentru copilul tău ești Dumnezeu. Copilul nu are altă percepție despre lume decât prin tine. 

În secunda în care îi greșești copilului tău îi greșești lui și față de Dumnezeu! Dacă pe lumea aceasta nu există nicio ființă în afară de copilul tău care crede că ești Dumnezeu, cum îți permiți să greșești? Ce meriți pentru că greșești? `E uman!` NU! Față de copil să greșești nu e uman. Este mizerabil! Nu uman! 

Toată lumea își cere scuze azi, dar de ce să nu ajungi să nu-ți ceri scuze, în special față de copilul tău! 

Un copil care nu l-a văzut pe Dumnezeu în părintele său îl pierde. Atât de mare este păcatul de a nu fi părinte!”, a mai spus Dana Budeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel