De ce a ales Rona Hartner ca fiica ei să nu meargă la școală: „Am simțit o suferință destul de mare”

Data publicării:
Sursa Foto: captură video YouTube, Kanal D Romania
Sursa Foto: captură video YouTube, Kanal D Romania

Cunoscuta actriță și cântăreață, Rona Hartner, s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, în urma unei grave boli care a măcinat-o.



Rona Hartner (50 de eni) a purtat o dură bătălie cu cea mai aprigă boală: cancerul. Ea a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și creier. ”Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița în vara acestui an.

Anunțul...

Miercuri seară, sora ei, a anunțat pe pagina de Facebook a acesteia că actrița „își trăiește ultimele clipe”.  „Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”. Din păcate, la o zi, Rona avea să piardă bătălia cu cumplita boală lăsând în urmă o fiică îndurerată,  Rita Sumalya.

Mama Rona

În anul 2022, invitată în emisiunea ”La Măruță”, Rona Hartner avea să povestească despre fiica acesteia: „E mai înaltă decât mine, 14 ani, părul bleo... s-a terminat cu buclele alea blonde. Deci este perioada în care își schimbă în fiecare săptămână culoarea de păr. Măcar să o facă acuma, să nu o facă la 50 de ani. E o minune. E o minune, mă mir de tot ce descopăr la ea. E foarte creativă... ”, povestea artista. 

Rita Sumalya (15 ani) s-a născut în Franța, fiind rodul iubirii dintre vedetă și dansatorul Rocco Sedano. Adolescenta trăiește mai mult în țara natală, însă vine în România ori de câte ori este posibil. 

”Aș vrea să o aduc în România. Aș vrea să o aduc cât de curând să se mai vadă cu verișorii, cu familia.Ne e dor de familie, trebuie să ne mai reunim, mai ales că pandemia ne-a ținut separați”, spunea Rona.

”Am simțit o suferință destul de mare”

,,Fata mea se descurcă de una singură. Anul acesta mi-am luat un an sabatic mamă-fiică, să descoperim mai multe lucruri împreună. Și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că la 18 ani va pleca pe drumul ei, între șapte ani și acum a fost numai și numai la școală. Și eu de fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama. Iar eu, ca artistă, am simțit o suferință destul de mare. De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modeling, cu alte chestii. Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modeling. Și avem și un film în care va juca. A mai jucat, deja, în trei filme. Și e basistă”, a spus Rona Hartner, în emisiunea Teo Show.

Rona Harner își va dormi somnul de veci în Cimitirul Bellu Catolic, iar înmormântarea va avea loc vineri, 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

...Dumnezeu să o odihnească în pace...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden





DC Media Group Audience
pixel