Intervenție neobișnuită a pompierilor cu “Descarcerarea”. Ce a pățit un copil de 12 ani

Data publicării:
Intervenție neobișnuită a pompierilor cu “Descarcerarea”. Ce a pățit un copil de 12 ani / FOTO: freepik.com
Intervenție neobișnuită a pompierilor cu “Descarcerarea”. Ce a pățit un copil de 12 ani / FOTO: freepik.com

Un copil de 12 ani și-a prins un deget în discul de frână al biciletei. Pentru asta a fost nevoie de intervenția pompierilor.Pompierii din Botoșani au avut parte de o intervenție neobișnuită în weekend, când au fost chemați să intervină într-un caz neobișnuit în localitatea Tudora, din județul Botoșani. Un copil de 12 ani s-a găsit captiv în propria bicicletă în timp ce încerca să o repare în curtea casei părinților. Rudele au fost alertate de strigătele de ajutor ale băiatului, care și-a prins un deget în discul de frână. Atât copilul, cât şi rudele acestuia au încercat, în primă instanţă, să deblocheze degetul, însă ţipetele de durere ale băiatului i-au făcut să abandoneze ideea. Una dintre rude a sunat, ulterior, la 112, cerând ajutorul pompierilor.

Un echipaj de descarcerare a fost trimis la faţa locului, pentru a încerca deblocarea mâinii. 

În cele din urmă, fratele mai mare al băiatului a intervenit și a reușit să-l elibereze înainte de sosirea pompierilor. Cu toate acestea, echipajul de descarcerare a verificat starea minorului și a confirmat că acesta era stabil și nu a necesitat transportul la spital, fiind doar speriat în urma incidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri
Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite

DC Media Group Audience
pixel