Doi frați gemeni, descoperiți îmbrățișați și fără viață în cutia cu jucării. Mama lor trage un semnal de alarmă: „Sper că știind acest lucru vă ajută”

Data publicării:
Doi frați gemeni, descoperiți îmbrățișați și fără viață în cutia cu jucării. Mama lor trage un semnal de alarmă: „Sper că știind acest lucru vă ajută”. FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @Gimi Totori
Doi frați gemeni, descoperiți îmbrățișați și fără viață în cutia cu jucării. Mama lor trage un semnal de alarmă: „Sper că știind acest lucru vă ajută”. FOTO ILUSTRATIV: freepik.com @Gimi Totori

O tragedie de neînchipuit a lovit o familie din Statele Unite, când doi frați gemeni de doar 4 ani, Aurora și Kellan, au fost descoperiți fără viață după ce au adormit într-o cutie cu jucării. În ciuda eforturilor disperate ale părinților lor, micuții nu au putut fi salvați.



Potrivit Daily Mail, părinții celor doi copii i-au dus în pat seara, ca de obicei, însă ce s-a întâmplat în timpul nopții a fost o adevărată tragedie. Micuții au decis să se strecoare în cutia în care de obicei își depozitau animalele de pluș. Dimineața următoare, părinții îngroziți au observat că cei mici nu mai erau în pat, așa cum îi lăsaseră cu o seară înainte.

Fratele lor mai mare a fost cel care a făcut descoperirea șocantă. Crezând că cei doi gemeni încă dormeau, s-a apropiat de cutia cu jucării și i-a găsit pe Aurora și Kellan îmbrățișați. Cu toate că a sunat imediat la serviciile de urgență, era deja prea târziu pentru a-i salva pe cei doi copii nevinovați.

Citește și „Mănâncă cel mai iute chips din lume”, o nouă provocare pe TikTok care face victime în rândul copiilor: Un elev de 14 ani s-a stins din viață

Mama gemenilor a avertizat ceilalți părinți

Mama gemenilor a mărturisit că este devastată de pierderea copiilor săi și a avertizat ceilalți părinți să fie cu mare grijă atunci când aleg astfel de cutii cu jucării, deoarece ele pot fi foarte periculoase. „Ceva ce nu știam și sunt sigură că mulți alții nu știu este că majoritatea cuferelor de jucării din lemn, odată închise, sunt etanșe la aer și, de asemenea, izolate fonic. Sper că știind acest lucru vă ajută într-un fel și sper că dacă aveți o cutie de jucării ca aceasta să o distrugeți imediat!”, a declarat mama îndurerată.

Tragedia aceasta cutremură comunitatea și reamintește importanța supravegherii stricte a copiilor mici în jurul obiectelor potențial periculoase. Familia lor trece acum printr-o perioadă de durere și suferință profundă, iar gândurile și rugăciunile comunității sunt alături de ei în acest moment dificil.

Vezi și Părinții sparg ouă în capul copiilor, noua „modă” îngrijorătoare: „De ce le faceți asta? Le provocați durere și umilință!” Avertismentul medicilor / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Loredana Iriciuc | Categorie: Social
Tagurile articolului: cutie jucarii familie gemeni sua





DC Media Group Audience
pixel