Două medalii de argint și una de bronz pentru elevii români, la Olimpiada Internațională de Informatică în Echipe – IIOT 2024

Data publicării:
Două medalii de argint și una de bronz pentru elevii români, la Olimpiada Internațională de Informatică în Echipe – IIOT 2024 / FOTO:master1305
Două medalii de argint și una de bronz pentru elevii români, la Olimpiada Internațională de Informatică în Echipe – IIOT 2024 / FOTO:master1305

Elevii români au reușit o nouă performanță în cadrul Olimpiadei de Informatică pe Echipe (IIOT) 2024,.



Elevii români au obținut două medalii de argint și una de bronz la etapa internațională a Olimpiadei de Informatică pe Echipe (IIOT) 2024, organizată online de Siria și desfășurată pentru elevii români în centrul de concurs de la Cluj, anunță Ministerul Educației.

Echipa României a fost alcătuită din 12 elevi și este condusă de 6 profesori (3 profesori coordonatori și 3 membri ai Comitetul Olimpic Internațional), potrivit Edupedu.ro.

Olimpiada a fost susținută de elevii români în format online, instituțional, la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca, fiind organizată de către Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj, conform sursei citate.

Medalii de argint:

Echipa „Vlaiq”, de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu”, Orăștie, județul Hunedoara, formată din elevii Alexandru-Raul Todorna, Rareș Horațiu Gherasă, Antonia Camelia Gridan și Marius Dînșorean, coordonată de profesorul Daniel Popa.Echipa „Andrei”, de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, București, formată din elevii Andrei-Cristian Ivan, Andrei Cherteș, Andrei Marciuc, Paul Andrei Iorgulescu, coordonată de profesorul Victor Manz.

Medalia de bronz:

Echipa „Masters Of Backtracking”, de la Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, formată din elevii Cristian Luchian, David Vișan, Ștefan Claudel Neagu și Samuel Șoimaru, coordonată de profesor dr. Gheorghe Manolache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google News



Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Raluca Panțiru | Categorie: Stiri





DC Media Group Audience
pixel