Elon Musk a devenit, din nou, tată. Miliardarul are 12 copii

Data publicării:
Foto: YouTube Real Time with Bill Maher
Foto: YouTube Real Time with Bill Maher

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a devenit tată din nou. Mama copilului este Shivon Zilis, directorul de proiecte speciale la Neuralink, una dintre companiile lui Musk. Jumătate dintre copiii acestuia s-au născut în ultimii cinci ani.Printre copiii săi se numără cei trei cu Zillis, trei cu vedeta pop canadiană Grimes și cinci cu fosta sa soție Justine Wilson.

Musk și prima sa soție, Justine Wilson, i-au avut pe gemenii Griffin și Vivian în 2004, după ce cuplul a avut un fiu pe nume Nevada în 2002, care a murit la doar 10 săptămâni din cauza sindromului morții subite a sugarului (SIDS), potrivit NYpost.com.

Deși Musk a menționat rareori pierderea sa, el și-a exprimat compasiunea într-un lanț de e-mailuri cu tatăl unui băiat de 18 ani care a murit într-un accident incendiar Tesla în 2018.

La cinci ani după nașterea gemenilor lor, cuplul a avut băieți tripleți, Kai, Saxon și Damian, în 2006, folosind fertilizarea in vitro (FIV).

Musk și Wilson au divorțat în 2008. După divorțul de Wilson, Musk s-a căsătorit cu actrița Talulah Riley în 2010. Cei doi au divorțat în 2012, s-au recăsătorit în 2013 și au divorțat din nou în 2016.

Miliardarul Elon Musk a vorbit de mai multe ori despre îngrijorările sale în legatură cu riscurile scăderii ratei natalității, afirmând ca această problemă este cea mai mare amenințare la adresa civilizației.

Elon Musk are o avere netă de aproximativ 199 de miliarde de dolari, potrivit estimărilor Bloomberg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Parinți și Pitici și pe Google NewsTe-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook Părinți și pitici și pagina de Instagram Părinți și pitici și accesează mai mult conținut util pentru a avea grijă de copilul tău în fiecare etapă a dezvoltării lui.


Autorul articolului: Elena Didila | Categorie: Monden

DC Media Group Audience
pixel